Social

#fotbal #cluj #cfr

Despartire CFR - Semedo?!

Desi este considerat unul dintre cei mai valorosi jucatori din lotul CFR-ului - unele voci sustin chiar ca este cel mai bun -, Antonio Semedo ar putea parasi gruparea campioana chiar in aceasta vara.

Motivul - portughezul a refuzat sa iti prelungeasca intelegerea cu formatia din Gruia, lucru care l-a determinat pe tehnicianul Ioan Andone sa ii caute un inlocuitor. Potrivit cotidianului Ziua de Cluj, confictul dintre fotbalist si CFR a inceput la sfarsitul editiei trecute de campionat, mai precis in timpul partidei cu Dacia Mioveni, cand Semedo a refuzat sa dea mana cu Andone in momentul schimbarii. Urmarile nu au intarziat sa apara: in timp ce lusitanul si-a anuntat conducerea ca nu isi va prelungi contractul, „Falcosul” l-a folosit doar 45 de minute in cele doua jocuri de verificare de la Kossen.

Tehnicianul campioanei a vorbit la intoarcerea din cantonamentul austriac despre situatia portughezului, infirmand cu eleganta varianta unui conflict si insistand ca problemele contractuale ale elevilor sai nu il preocupa. „ un fel de conflict intre el si jucator, iar situatia contractuala a fotbalistilor nu il priveste. “Daca e mai bun decat Kone sau decat Trica , va fi titular cum a si fost sezonul trecut. Trebuie sa munceasca. Nu exista nici un conflict intre mine si el. Jucatorii care sunt buni joaca, daca nu, stau in banca sau in tribune. Mai avem un nou Semedo (n. red. - Koumatien Kone.), e tot de culoare, e tot mijlocas dreapta. Nici nu stiu situatia lui contractuala si nici nu ma intereseaza”, a declarat Andone.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea