Social

#femeie ucisa # caini maidanezi #femeie muscata # femeie ucisa obor

Descoperire socanta in Capitala: o femeie moarta, cu sute de muscaturi de caini pe corp

O femeie neidentificata inca a fost gasita moarta in Piata Obor din Capitala joi dimineata. Cazul i-a socat pe anchetatori, deoarece aceasta prezenta mai multe muscaturi de caini pe corp, iar fata sa era complet desfigurata.

Cauza decesului nu a fost inca stabilita, insa anchetatorii nu exclud posibilitatea ca animalele sa se fi hranit din trupul femeii dupa deces. Vârsta si identitatea victimei sunt necunoscute. Cadavrul femeii a fost descoperit de mai multi locuitori ai zonei.

"Politia a fost sesizata in jurul orei 07.00 dimineata, o femeie cu varsta si identitate necunoscute fiind gasita decedata intr-un parc din zona Obor. S-a deplasat la fata locului un echipaj de la departament. Corpul a fost dus la INML, cauza decesului urmand sa fie stabilita dupa necropsie", au declarat, pentru rtv.net, surse din cadrul politiei.

Anchetatorii au descoperit ca, printre cainii din zona, se afla si un patruped care era inregistrat in grija unei persoane fizice. "ASPA a capturat de urgenta cainii fara detinator, aflati la locul incidentului si in imprejurimi. Este vorba despre 7 animale. Imediat au fost citite crotaliile acestora, operatiune in urma careia s-a constatat ca unul dintre caini era adoptat de o persoana fizica, doi erau in responsabilitatea Asociatiei Cutu-Cutu, 3 caini erau microcipati de Centrul Teritorial Veterinar al Sectorului 2, iar unul dintre caini, aparent bolnav si orb, nu figureaza in nicio evidenta", se arata intr-un comunicat ASPA. 

Foto: stirileprotv.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea