Social

# cabina foto #amelie #cabina foto amelie

Descopera prima cabina foto din Romania cu green screen!

Iata inca un motiv pentru care Cabina foto Amelie este cea mai potivita alegere atunci cand iti doresti fotografii unice si memorabile: este vorba despre tehnica green screen folosita de acum si in photo-strip-urile tale preferate.

Atunci cand intri in cabina foto, ai de ales intre mai multe fundaluri, in functie de preferintele tale. La iesire, in cele cateva secunde in care astepti colajul printat, se intampla „magia”: se pare ca ai facut fotografiile in Paris, pentru ca in spatele tau se vede, mandru, Turnul Eiffel! Sau Big Ben, Taj Mahal si multe alte locuri frumoase.

Posibilitatile sunt nelimitate – in functie de specificul evenimentului si de dorintele clientului, Cabina foto Amelie te „teleporteaza” oriunde, fara ca acest lucru sa afecteze calitatea imaginii. Specialistii in graphic design cu care lucram sunt atenti la fiecare detaliu si finisaj, pentru ca fotografiile rezultate sa fie impecabile!

Ceea ce numim green screen, cunoscut si drept „chroma key”, este o tehnica de suprapunere a imaginilor in care culoarea uneia sau o portiune cromatica este indepartata, pentru a replica, pe fundal, orice isi doreste clientul – de la privelistea fabuloasa asupra New York-ului, pana la un camp plin de maci. Astfel ca fotografiile din Cabina foto Amelie devin si mai remarcabile! Aceasta tehnica este folosita frecvent in filmele SF si in animatii, tocmai pentru ca permite replicarea fara cusur a oricarei imagini de fundal.

Prin fiecare tehnica inovativa pe care o aplicam Cabinelor foto Amelie, lucram in favoarea clientilor nostri, astfel incat produsul lor final – photostrip-urile – sa vorbeasca intru totul despre ei, de la branding-ul exterior (atat de usor de realizat la cabinele foto Amelie), pana la design-ul colajelor si background-ul inedit pe care acestea il pot avea.

Atunci cand spui Cabina foto Amelie, spui versatilitate si capacitate de adaptare la orice tematica de eveniment, asa ca, de aici mai departe, imaginatia e limita!

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea