Social

# vacanta turcia #concursuri acasa.ro # vacanta grecia #vacanta spania

(P) Descopera ce se afla in fiecare ou si castiga o vacanta in Spania, Turcia sau Grecia

CareSpot si Acasa.ro te invita la concurs. Descopera ce se afla in fiecare ou si Iepurasul te premiaza cu o excursie de doua persoane in Spania, Turcia si Grecia.
 

Cum participi la concurs


Pentru a participa, acceseaza pagina concursului pagina concursului si urmeaza pasii de aici. Descopera ce se afla in fiecare ou. Scrie, apoi, cateva randuri despre cum arata pentru tine o zi perfecta de primavara. Da click pe butonul "Like" din pagina de Facebook CareSport

Pentru a te putea inscrie la concurs, trebuie sa mentionezi numele, prenumele, adresa email si un telefon. Concursul se desfasoara pe site-ul acasa.ro, in pagina speciala a acestuia, in perioada 6 aprilie 2012 - 6 mai 2012.

Castigatorul va fi persoana care va crea cea mai interesanta povestioara referitoare la o zi perfecta de primavara si care se va supune regulamentului concursului. Acesta a fi anuntat pe 7 mai 2012 de catre echipa Acasa.ro.

Premiul este oferit de catre S.C. MAREEA COMTUR S.R.L. si consta intr-o excursie la alegere intre Spania (Costa Brava), Turcia sau Grecia, de pe site-ul www.mareea.ro. Excursia este in valoare de 1000 euro si cuprinde: 7 cazare in camera dubla, transport cu avionul din Bucuresti pentru 2 persoane. Excursia se va desfasura in perioada: 01.06.2012 - 30.06.2012 sau 01.09.2012 - 30.09.2012.
 

CareSpot, magazinul tau online pentru frumusete si ingrijire


CareSpot este un magazin online cu produse profesionale de ingrijire, styling si make-up, dedicat atat femeilor, cat si barbatilor. Pe Carespot.ro gasesti produse pentru ingrijirea parului, produse de hair styling, produse pentru ingrijirea corpului si produse de make-up. Fa-ti un cadou de Iepuras si incearca o masca pentru par, un unt de corp sau un lip gloss.

CareSpot pune la dispozitia clientilor sai branduri cunoscute, utilizate cu incredere de catre specialisti din intreaga lume in beauty si wellness:
 


Produsele CareSpot pot fi platite in mai multe moduri. Clientii au posibilitatea de a opta pentru un ordin de plata, pentru plata ramburs, la livrare sau pentru card bancar. Cu ajutorul unui card Raiffeisen Bank, Credit Europe Card Avantaj sau Garanti Bonus Card, se poate plati in rate. Plata cu cardul bancar se efectueaza prin intermediul serviciilor de plata online ale mobilpay.ro. Oricare dintre cele trei modalitati de plata ofera clientilor 6 rate.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea