Social

#cadouri 8 martie #8 martie #cadouri personalizate

Descopera cadourile personalizate pentru 8 Martie

8 Martie, Ziua internationa a Femeii, e o ocazie pentru noi de a ne exprima dragostea si respectul fata de femeile importante din vietile noastre, mame, bunici, prietene, iubite, sotii, colege, indiferent de tipul relatiei.

Femeia este emblema frumusetii, armoniei, directiei, fiind cea care ghideaza familia. Femeia este cea care poarta-n pantec o noua viata si este responsabila, impreuna cu partenerul sau, de cresterea ei. E stalpul familiei, sprijinul barbatului si suportul celor mici. Nu degeaba se zice ca o mama e SuperWoman!

Desi femeile acestea minunate care merita sarbatorite zilnic, nu doar intr-o singura zi, spun vesnic ca nu au nevoie de nimic, ne straduim an de an pentru a le gasi cadoul perfect. Lucrul mic care sa spuna o mie de cuvinte, care sa arate cat de mult le apreciem si care sa fie langa ele mereu. 

Si pentru ca acestea sunt cele mai greu de gasit, va sprijinim cu cateva idei care sa va usureze aceasta sarcina.

Lantisoare personalizate cu Familia, cele mai potrivite pentru mamici

Mamicile poarta in suflet fiecare membru al familiei, insa cu ajutorul unui colier personalizat, cele mai dragi persoane din viata ei pot fi “purtati” cu mandrie si la gat! Colierul personalizat cu membri familiei e cel mai frumos mod de a portretiza legatura cu cei dragi. 

Coliere ce exprima iubire

Colierele in forma copacului vietii au luat cu asalt trendurile, inclusiv la nivel global. Pandantivele sub forma de arbore genealogic prezinta numele sau initialele persoanelor dragi pe ramurile sale inflorite, o reprezentatie unica a iubirii caminului. 

Dragostea dintre mama și puiul ei nu are termen de comparatie sau cel putin, noi nu putem sa ne imaginam o legatura mai puternica. Astfel, ne-am dorit sa o exemplificam printr-un pandantiv unic - de data aceasta mama si fiica. 

Bratari personalizate cu frumoasa voastra relatie

O alta optiune unica este sa-i oferi mamei tale o bratara personalizata. Aceasta este un cadou clasic, simplu, dar totusi atat de special. Gravat cu un model simpatic care incapsuleaza toata dragostea pe care i-o porti. Si de ce nu, alege un set de doua bratari, una pentru tine si una pentru ea!

Inele cu numele copiilor sau cu un design aparte

Copii sunt cea mai de pret comoara a mamei. De aceea un inel personalizat cu numele lor sau cu un simbol ce ii va aminti in fiecare zi de minunea sau minunile ei este o alegere minunata. O stralucire extra este data de cristalele Swarovski inserate in inele. Acestea pot fi alese in functie de luna de nastere a fiecruia sau dupa propria preferinta.

Bijuterii personalizate dupa propria preferinta

Gandul pus in aceste bijuterii personalizate este ceea ce le diferentieaza fata de orice alt cadou.

Fiecare model de lantisoare, bratari, cercei, inele sau pandantive persoanlizate de la Chic Bijoux sunt facute la comanda 100% si, astfel, fiecare reprezinta un cadou personal perfect pentru mame, bunici, sotii sau orice alta femeie importanata din viata ta!

Bijuteriile sunt realizate din argint 925, placat cu aur galben sau roz, sau chiar din aur de 14K!

Consultati Colectia noastra de 8 Martie pentru a gasi cadoul perfect!

Sursa foto: www.chicbijoux.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea