Social

#pdl #raluca turcan #deputat pdl

Deputatul PDL Raluca Turcan candideaza la un nou mandat

Deputatul PDL Raluca Turcan a declarat, sambata, in cadrul unei conferinte de presa, ca va candida pentru un nou mandat in Parlament in colegiul 2 din orasul Sibiu, acelasi colegiu in care a castigat si alegerile precedente.

Intrebata de ziaristi daca va candida pentru un nou mandat de deputat, ea a raspuns afirmativ: "Da. Pot sa spun care este optiunea mea. Voi candida. PDL are un principiu si a fost decizie luata intr-un for de conducere: toti parlamentarii alesi isi pastreaza colegiile si, daca doresc sa candideze, candideaza in colegiile in care au fost alesi. In rest, este doar o chestiune de optiune personala. Partidul ii sustine".

Raluca Turcan a amintit si despre lansarea "Manifestului politic al dreptei unite". Lansarea va avea loc, miercuri, la sediul Fundatiei Crestin-Democrate.

"PDL are un proiect de constructie. Acest proiect vizeaza crearea unei platforme de dreapta, o platforma care sa uneasca oamenii si liderii de opinie cu idei si credinta de dreapta, o platforma care in campania electorala sa ofere o alternativa la politica de dezbinare, ura si incompetenta a USL. Cel mai incurajator prinicipiu al constituirii acestei platforme de dreapta este cel de incurajare a credibilitatii, moralitatii si eticii", a declarat deputatul PDL.

Foto: ziuaveche.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea