Social

#politica #pdl #dna #deputat pdl #petru movila

Deputatul PDL Petru Movila este chemat la DNA

Deputatul PDL Petru Movila se va prezenta la DNA, unde a fost invitat in legatura cu "o problema legata de Serviciul rutier Iasi".

"Am primit o invitatie la DNA. Urmeaza sa-mi spuna despre ce e vorba. Probabil o sa merg astazi. Se refera la o problema legata de servicul rutier Iasi, o problema care a avut loc in 2009, dar nu stiu mai mult pana nu merg sa aflu", a declarat deputatul democrat-liberal pentru Mediafax.

Movila a mai spus ca este normal ca institutiile statului sa-si faca datoria. El a evitat insa sa precizeze despre ce problema va discuta cu procurorii DNA.

Surse judiciare sustin ca deputatul ar fi intervenit pe langa politisti pentru procurorul Laura Maxim de la Parchetul Tribunalului Iasi, implicat intr-un accident auto. In acelasi dosar ar urmeaza sa fie audiati si politistii de la Serviciul Ruter Iasi Cristian Nechifor, Adrian Ciopraga si Radu Parvu.

Foto: evz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea