Social

#adrian nitu #pdl #psd #guvernare

Deputatul PD-L Adrian Nitu: "Exista doua PSD"

Deputatul PDL Adrian Nitu a criticat diviziunea puterilor in PSD. Dupa parerea lui, exista doua PSD, unul la guvernare si unul al liderilor locali si centrali, preocupati de interese electorale .

Nitu vede in neintelegerile din PSD factorul principal al destabilizarii coalitiei de guvernare.

"Exista doua PSD, unul la guvernare, alcatuit din oameni preocupati, alaturi de ministrii PDL , sa rezolve problemele crizei economice si al doilea PSD, alcatuit din lideri centrali si locali in frunte cu Ion Iliescu, Mircea Geoana si Marian Vanghelie, care sunt dominati doar de interese electorale", a afirmat Adrian Nitu, citat de Cotidianul.

Deputatul a explicat luni, la Arad, ca efectele crizei din partid se reflecta in activitatea guvernului si la nivel national.
 
"Liderii PSD sunt cei responsabili de increderea mica pe care cetatenii o au in politicieni. Este evident ca PSD-ul este mobilizat doar pentru asigurarea scaunelor din administratie pentru liderii lor si nu de programe, politici si strategii care sa diminueze efectele crizei din Romania", a adaugat deputatul PD-L.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea