Social

#politica #timp #blog #elena udrea deputat

Deputatul Elena Udrea nu mai are timp de blog

Dupa ce nu a mai scris mult timp pe blogul personal, Elena Udrea revine, dar ne asigura de la inceput ca nu va spune nimic despre felul in care decurg negocierile intre PD-L si PSD.

Totusi, Udrea ne anunta ca nu va renunta la blog, chiar daca are din ce in ce mai putin timp, pentru ca a intrat in "nebunia politicii".

"A trecut mai bine de o saptamana de la alegeri si acum constat ca odata intrat in nebunia politicii esti naiv sa crezi ca vine si vremea cand ai putea avea mai multa liniste si ca lucrurile ar putea sa se aseze la un moment dat. In timpul campaniei electorale, pe care eu am inceput-o inca din vara sub forma precampaniei, imi spuneam ca imediat ce se va termina voi avea mult timp pentru o multime de lucruri pe care amanasem de ceva vreme sa le fac. In realitate, inteleg ca nu voi mai putea petrece ore nesfarsite in fata calculatorului, spre exemplu, pentru mult timp de aici inainte. Pot spune cu orice risc, ca politica adevarata se face cu multe sacrificii . Dar in niciun caz nu renunt la acest blog, asa cum am auzit ca se spune pe la colturi", sustine secretarul executiv al PD-L.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea