Social

#case terenuri deputat #robert negoita avere

Deputatul cu 1603 de case

Deputatul PSD de Teleorman Rober Negoita a batut recordul la lungimea declaratiei de avere. Aceasta are 72 de pagini, pe care social-democratul a insirat cele toate cele 52 de terenuri si 1603 case.

Pentru ca averile noilor parlamentari nu incapeau in formularele tip, alesii au fost lasati sa isi faca singuri tabelele.

Cel mai tare s-a dovedit a fi Robert Negoita , magnat imobiliar, care la, 36 de ani, are peste 1600 de case si mai mult de 50 de terenuri, relateaza Gandul, care citeaza declaratia sa de avere de pe site-ul Camerei.

1599 dintre aceste case sunt apartamente in Popesti Leordeni , plus 741 de parcaje subterane , pe care este posibil ca deputatul sa le scoata la vanzare. In rest, Negoita mai are 4 case de locuit in Popesti Leordeni, Constanta si Voluntari. La acestea se adauga nu mai putin de 52 de terenuri intravilane si arabile in Popesti Leordeni, Voluntari, Afumati, Bucuresti si Constanta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea