Social

#politica #deputat pdl #clement negrut # camera deuptatilor # secret camera deputatilor

Deputatul Clement Negrut, propus pentru functia de secretar al Camerei

Deputatul PDL Clement Negrut a fost propus pentru functia de secretar al Camerei Deputatilor in locul fostului democrat-liberal Dumitru Pardau, care intre timp a plecat la PNL.

"Am decis sa avem continuitate, ma refer la domnul Oltean (vicepresedintele Camerei Deputatilor Ioan Oltean - n.r.) si la domnul Albu (chestorul Camerei Deputatilor Gheorghe Albu - n.r.). Si pentru a treia functie, ca secretar al Camerei, a fost ales Negrut Clement", a declarat, luni, Mircea Toader la finalul sedintei grupului PDL, citat de Agerpres.

Mircea Toader a cerut in sedinta Biroului permanent al Camerei Deputatilor o functie de conducere in plus in acest for pentru grupul din care face parte, insa cererea sa a fost respinsa.

Mircea Toader a fost desemnat in continuare lider al Camerei Deputatilor in timpul sedintei conducerii partidului PDL cu grupurile parlamentare. Totodata, Cristian Radulescu a fost mentinut in fruntea Senatului.

Foto: evz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea