Social

Deputatii simuleaza votul electronic

Deputatii se vor juca putin cu cartelele electronice pana vor invata cum sa le foloseasca in mod corect, astfel incat sa nu apara surprize neplacute la contabilizarea votului asupra diferitelor proiecte de lege. Presedintele Camerei Deputatilor , Adrian Nastase, a precizat ieri ca alesii vor simula votul electronic pana la sfarsitul acestei sesiuni parlamentare.

"Probabil ca nu este foarte simplu la inceput, dar este un pas absolut necesar", a explicat Nastase. El a marturisit ca a dezbatut recent aceasta problema cu omologul sau bulgar, avand loc chiar un "schimb de experienta", tinand cont de faptul ca parlamentarii de peste Dunare practica acest sistem de mai bine de 10 ani. Nastase a mai spus ca in saptamanile urmatoare legile vor fi aprobate tot prin votul clasic, pana ce alesii se vor familiariza complet cu cartelele. Cunoscut ca un sustinator al introducerii acestui sistem electronic, presedintele Camerei Deputatilor a inceput sa vorbeasca despre beneficiile pe care le va aduce investitia, astfel ca deputatii care voteaza cu doua cartele pentru a-si acoperi colegii chiulangii vor putea fi prinsi cu mata in sac.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea