Social

#locuri sala plen #parlamntul romaniei #pnl in opozitie

Deputatii PNL se bucura ca vor sta in fata in sala de plen

Viceliderul grupului PNL din Camera Deputatilor, Eugen Nicolaescu a declarat, miercuri, la finalul sedintei Comitetului liderilor, ca liberalilor li s-a dat castig de cauza in privinta asezarii in sala de plen , dar in noul aranjament grupurile din opozitie au fost despartite.

"Cred ca am reusit sa obtinem in mare parte ceea ce ne-am propus si anume sa avem grupul compact si sa fie impartite oarecum echilibrat grupurile parlamentare in partea din fata si partea din spate a salii. O singura problema se mai iveste acum, faptul ca opozitia a fost despartita , in sensul ca intr-o parte a salii ramane UDMR si in cealalta parte a salii va fi PNL. Pana la urma majoritatea aceasta foarte mare face ceea ce isi doreste, dar pentru PNL este un castig ca are grupul omogen de data asta", a declarat Nicolaescu la finalul sedintei liderilor grupurilor parlamentare din Camera Deputatilor.

Nicolaescu a explicat ca grupul PNL s-a mutat in partea stanga a salii de plen, unde are trei randuri in fata si inca trei randuri mai in spate, rezervate colegilor senatori pentru sedintele comune de plen.

"Am picat de acord si asupra formulei de asezare in sala, a intrunit acordul tuturor liderilor. Am facut modificarea astfel incat ponderile dintre locurile din fata si cele din spate sa fie echilibrate la nivelul tuturor grupurilor parlamentare, in sensul cerut de PNL", a spus, la randul sau, presedintele Camerei Deputatilor , Roberta Anastase .

Liberalii au solicitat insistent, de la sfarsitul lui decembrie, sa fie realocate locurile din sala de plen a Camerei Deputatilor, pe motiv ca cele primite de PNL sunt "insuficiente si nesatisfacatoare", ultima scrisoare in acest sens fiind depusa miercuri la conducerea institutiei. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea