Social

#camera deputatilor #deputati #cazare deputati

Deputatii nu vor mai fi cazati in hoteluri

Deputatii nu vor mai beneficia de cazare in hotelurile bucurestene de la 1 ianuarie 2013, deoarece costurile sunt prea mari. Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor, a anuntat, miecuri, ca s-au blocat procedurile pentru un nou caiet de licitatie pentru servicii hoteliere.

Zgonea spune ca viitorii deputati care-si vor desfasura activitatea in Capitala urmeaza sa primeasca o suma cu care isi vor putea inchiria o locuinta, o procedura intalnita la majoritatea parlamentarilor din Europa. El este de parere ca in acest fel se vor reduce cu 60% cheltuielile legate de cazare.

"Cu ocazia asta vom avea peste 450 de proprietari de apartamente din Bucuresti care vor putea sa inchirieze oficial. Vor fi taxe platite la stat, vor fi cateva locuri de munca facute, vom reduce cheltuielile cu aproape 60%", a declarat Valeriu Zgonea.

Presedintele Camerei Deputatilor recunoaste ca el a avut initiativa blocarii procedurilor pentru licitarea serviciilor hoteliere, precizand totodata ca masura este sustinuta si de premierul Victor Ponta.

Statistica arata ca valoarea medie a sumei cheltuite lunar pe cazarea deputatilor se ridica la 1,3 milioane de lei.

Sursa foto: oradestiri.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea