Social

Democratii se contrazic pe tema Copos

Radu Berceanu, citat de Radio Mix, a afirmat, recent, ca Protocoalele Aliantei PNL-PD si ale Coalitiei nu permit suspendarea sau autosuspendarea unui membru aflat intr-o functie publica . "Putem sa discutam despre cazul Copos in Alianta. Nu putem sa luam niste masuri in Alianta. In Guvern da. Executivul trebuie s-o analizeze si, in primul rand primul-ministru, pentru ca acest Guvern poarta numele Calin Popescu-Tariceanu", a completat Berceanu. Senatorul a precizat ca anchetarea lui George Copos afecteaza imaginea Aliantei PNL-PD.


Oltean vs. Berceanu

In replica, Ioan Oltean a declarat, ieri, ca "in protocolul Coalitiei de guvernare nu exista o prevedere cu privire la suspendarea sau la autosuspendarea unui membru aflat intr-o functie publica". Liderul democrat a precizat ca, probabil, la urmatoarea sedinta a Coalitiei se va discuta situatia vicepremierului George Copos, dar ca nu se va lua nici o decizie politica in acest sens.


PC: N-am discutat cu Alianta despre Copos

In privinta renuntarii la functia de vicepremier a lui George Copos, purtatorul de cuvant al PC, Bogdan Ciuca, a spus ca nu s-a discutat despre o strategie de inlaturare a lui Copos din Guvern. Bogdan Ciuca a afirmat ca nu stie daca demisia lui Copos din functiile de conducere din partid a fost prezentata in scris conducerii PC.El a afirmat ca scandalul legat de fostul lider al PC afecteaza imaginea partidului. "Intr-adevar, Partidul Conservator este afectat in aceeasi masura in care situatia lui Adrian Nastase si cea al lui Dan Ioan Popescu afecteaza imaginea PSD", a adaugat liderul conservator.


Conservatorii nu mai fac aliante

"Gata cu aliantele", a spus deputatul PC Sergiu Andon , in emisiunea Romania la Raport de la Radio Mix, conservatorul a spus ca la urmatoarele alegeri electorale partidul va merge pe liste separate si nu se va mai alia cu nici o alta formatiune politica . "Exista o hotarare de partid destul de veche, adica de vreo 6 luni, conform careia, strategic vorbind, s-a stabilit ca vom merge numai singuri pe lista", a adaugat Sergiu Andon.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea