Social

Demis pentru ca a vrut sa vada dosarul sefului

Deputatul liberal de Gorj Sorin Paveliu s-a trezit luni in afara partidului, dupa ce filiala sa i-a retras sprijinul politic. In timp ce conducerea PNL Gorj il acuza de inactivitate, Paveliu spune ca adevarata sa vina este ca a cerut dosarul CNSAS al presedintelui filialei.

Dan Ilie Morega , seful PNL Gorj, l-a pus duminica in discutia Delegatiei Permanente pe Sorin Paveliu. Decizia de retragere a sprijinului politic a fost luata cu 123 de voturi pentru si o abtinere. Paveliu se ocupa de Gorj, asa cum ma ocup eu de Covasna si Harghita, a motivat Morega. Acesta i-a mai reprosat lui Paveliu ca a criticat public pachetul privind reforma in Sanatate al colegului sau Eugen Nicolaescu . Paveliu spune insa ca mazilirea i se trage de la faptul ca in vara trecuta a contestat candidatura lui Ilie Morega la sefia PNL, pe motiv ca acesta a venit din PRM. Totodata, acum zece zile, el a cerut CNSAS sa faca public dosarul lui Morega, fost sef al Cooperatiei pe vremea regimului comunist. (L.G.)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea