Social

# varsovi #Gas Show Varsovia #combustibili #agr autogas

Delegatia romana pentru combustibili alternativi a fost prezenta la Gas Show Varsovia 2015

Delegatia romana pentru combustibili alternativi, reprezentata de catre inginerii AGR Autogas Group a fost prezenta in zile de 5-6 martie, la Varsovia, unde a avut loc un important eveniment pentru industria auto de Gaz Petrolier Lichefiat dar si Gaz Natural Comprimat.

Gas Show Varsovia 2015 este un eveniment dedicat domeniul auto GPL si GNC la care iau parte marii producatori din domeniul combustibililor alternativi. La eveniment au participat producatori de componente GPL si GNC, producatori de sisteme complete pentru autoturisme, dar si producatori de statii de alimentare. La aceasta editie, AGR Autogas Group ca si producator de instalatii auto GPL complete, a fost reprezentata prin furnizorii sai de componente de la STAG producator de componente electronice, Tomasetto producator de componente mecanice, Prins dezvoltator pentru injectia lichida de gaz si Stako producator de rezervoare auto GPL si CNG.

AGR Autogas Group a fost reprezentat la acest eveniment exceptinal de catre partenerii sai care au castigat premii pentru inovatie si performanta noilor produse. AC – STAG SA din Polonia, cel mai mare producator de electronica pentru sisteme auto GPL din Europa a primit premiul INPRO 2015 AWARD pentru linia de controlere Q-Generation care va fi lansata pe piata anul acesta.

Delegatia romana formata din ingineri de la AGR Autogas Group dar si cativa dintre parteneri au luat parte la prezentarea noilor controlere STAG Q Generation si au avut parte si de un curs de pregatire pentru noile tipuri de calculatoare STAG care vor fi lansate pe piata pana la sfarsitul acestui an si care vor completa actuala gama de produse Q-Box.

Noutatile aparute in domeniul auto GPL au fost prezentate tot de catre partenerii nostrii, de data aceasta este vorba de Prins Autogas Systems, din Olanda, care anul acesta au fost preluati de catre Grupul Westport din Statele Unite ale Americii si care au prezentat, noi concepte de combustibili alternativi cum ar fi LNG (Liquefied Natural Gas) pentru camioane care este deja introdus pe piata in SUA si va urma sa fie introdus si in Europa o data cu dezvoltarea infrastructurii de statii pentru CNG si LNG.  

“A fost un eveniment bine oraganizat de la care ne intoarcem acasa cu lucruri noi pe care le vom impartasi si implementa la partenerii nostri din reteaua AGR, pentru cresterea nivelului de cunostinte la nivelul fiecarui service GPL si pentru cresterea continua a calitatii serviciilor in reteaua AGR.”, declara  Silviu Raicea, Director Comercial AGR Autogas Group.

Despre AGR Autogas Group

AGR Autogas Group a luat fiinta in anul 1999 avand ca principal obiect de activitate omologarea si importul, instalatiilor auto de gaz precum si , montajul, distributia si asigurarea suportului tehnic pentru intreaga retea nationala de service-uri partenere.

AGR Autogas Group a infiintat in Bucuresti cel mai mare Centru de Conversie GPL din Sud Estul Europei. Firma detine o echipa valoroasa de specialisti in domeniu care dezvolta permanent produsele, scolarizeaza service-urile partenere, testeaza si omologheaza produsele noi.

Prin efectuarea testelor si incercarilor la Registrul Auto Roman, AGR Autogas Group a obtinut un numar de 17 Licente si Certificate de Conformitate pentru instalatiile auto GPL importate, fiind in masura sa propuna pe piata din Romania instalatii GPL auto pentru toate tipurile de autoturisme, incluzand aici si autoturismele de ultima generatie echipate cu motoare avand nivel de emisii poluante Euro4, Euro5 si Euro 6 cu putere intre 28 kw si 430 kw.

In acest moment detinem pozitia de lider pe acest segment de activitate, fapt datorat unui volum mare de vanzare si a calitatii produselor oferite, precum si datorita oferirii unui suport tehnic post vanzare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea