Social

Delegatia Reprezentantilor AP a validat fuziunea cu PNL

Delegatia Reprezentantilor, for decizional al partidului Actiunea Populara , a aprobat astazi fuziunea cu PNL, se arata intr-un comunicat al AP.

Tot astazi s-a stabilit ca la jumatatea lunii aprilie sa fie convocat Congresul de unificare cu formatiunea liberal.

Liderii AP considera ca prin fuziunea cu PNL formatiunea pe care o conduc va  putea continua, pe un fundament mai solid, un dialog cu cetatenii si societatea civila, in conditiile in care, inca de la fondarea sa, Actiunea Populara a propus societatii civile un pact de solidaritate si a militat pentru unificarea tuturor fortelor politice de dreapta din Romania.

Delegatia Permanenta a PNL a validat ieri  fuziunea cu Actiunea Populara, in cadrul procesului de coagulare a dreptei din Romania, iar congresul care va consfinti decizia conducerii liberale va avea loc pe 18 aprilie.

"Am decis sa validam fuziunea cu partidul Actiunea Populara. Urmeaza ca in cursul lunii aprilie, probabil pe 18, sa tinem un congres de fuziune. Incercam in felul acesta sa continuam coagularea dreptei democratice din Romania", a anuntat luni Bogdan Olteanu, intr-o conferinta de presa ce a urmat intalnirii Delegatiei Permanente a PNL.

Anul trecut, liberalii au semnat o platforma de centru-dreapta cu Actiunea Populara si cu PNTCD, insa nu au acceptat sa mearga pe liste comune la alegerile pentru Parlamentul European.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea