Social

#sandwici #delaco #delaco de sendvis

(P) Delaco DeSenvis - si diminetile prind savoare!

Se spune ca asa cum iti este dimineata, asa o sa iti fie intreaga zi. Provocarea principala pentru mamici este sa se asigure ca ofera familiilor lor tot ce este mai bun in materie de alimentatie. Cel mai adesea sandwich -urile sunt baza meselor de dimineata si de pranz, de aceea, ele stiu ca trebuie sa acorde o atentie deosebita prepararii acestora.

Noul Cascaval DeSenvis de la Delaco iti face acum munca mai usoara! Foarte practic, usor de manevrat si feliat, cu un gust de lapte proaspat si textura fina, se aseaza perfect pe felia de paine pentru a crea sandwich-ul ideal. In functie de apetit, Cascavalul DeSenvis este disponibil in ambalaj de 350g si 750g.

Nu exista copii mofturosi, ci doar parinti care nu au descoperit inca Cascavalul DeSenvis de la Delaco. Ungeti o felie de paine cu unt proaspat, adaugati un strat de ceapa verde taiata cubulete si o felie consistenta de cascaval. Ornati cu ridichii si gustarea e gata!



Stim ca nu e usor sa fii barbatul in casa, mereu ocupat si mereu pe fuga, asa ca nu uita, din cand in cand sa iei o pauza pentru a savura un senvis delicios. Intre doua felii de paine proaspata, aseaza o felie sanatoasa de cascaval, una de sunca, salata verde si felii delicate de rosii, ceapa si castraveti si obtii o gustare rapida si delicioasa.


Oricat de grabita ar fi, o femeie stie cat de importanta este o gustare hranitoare in fiecare zi. Peste o felie de paine cu cereale, adaugam salata verde, o felie de cascaval cu mult lapte, felii subtiri de castraveti si ceapa, iar la final mai adaugam o felie delicioasa de cascaval si ornam cu rosii cherry si salata verde.


O zi buna se cunoaste de dimineata, iar o dimineata buna incepe cu Delaco DeSenvis!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea