Social

#expomob #fotolii #canapea

Decoreaza-ti sufrageria cu stil cu ajutorul seturilor de canapele si fotolii de la Expomob

Fiecare locuinta devine unica prin modul in care este proiectata si, mai ales, mobilata si decorata. Pentru a genera o concordanta cat mai mare cu personalitatea ta, in calitate de proprietar, este foarte important sa alegi elemente de mobilier cat mai potrivite in raport cu ceea ce esti, ce iti place si ce vrei sa transmiti. In acest mod nu doar ca te vei transpune in aspectul casei tale, dar vei contura si o atmosfera reprezentativa in mijlocul careia sa introduci pe oricine alege sa patrunda in intimitatea ta.

 

La Expomob avem in vedere toate zonele stilistice si toate tendintele pentru a ne asigura ca oferim variante cat mai potrivite pentru fiecare persoana care alege sa ne devina client. Un nou set de canapele si fotolii poate fi cea mai buna investitie atunci cand vrei sa reamenajezi o camera dupa propria viziune, avand un impact major asupra aspectului general.

Despre Expomob si calitatea produselor noastre

Suntem o companie exclusiv romaneasca care si-a setat ca principal scop furnizarea celor mai atractive si accesibile piese de mobilier, in vederea conturarii unor camere complete, perfect armonioasa, in ton cu trendurile actuale.

Colaboram doar cu producatori de top, fapt ce garanteaza o calitate inalta atat a materialelor, cat si a felului in care au fost realizate produsele pe care noi le punem la dispozitia clientilor nostri. Astfel ca, fiecare produs achizitionat de la Expomob, fie ca vorbim de seturi de fotolii si canapele, sau de elemente individuale, va reprezenta o investitie de lunga durata, care isi va indeplini cu succes atat necesitatile practice, cat si estetice.

Varietate multidimensionala

Pentru ca ne dorim sa putem satisface gusturile si nevoile tuturor persoanelor care ne calca pragul, am conturat o oferta de canapele cu 2 fotolii extrem de variata, atat in ceea ce priveste modelele disponibile, materialele din care sunt confectionate, cat si culorile sau combinatiile de nuante.

Fie ca preferati elemente minimaliste, ce imita cu desavarsire stilurile clasice, fie ca va doriti sa indrazniti si sa adoptati in propria locuinta cele mai actuale trenduri, Expomob va va ajuta sa puneti in practica orice idee.

In ceea ce priveste un set de canapele si fotolii clasice, acesta vine in combinatii de nuante neutre, pamantii, de maro, bej, sau chiar negru ori in variante monocrome de roz prafuit, gri. Materialele din care sunt confectionate sunt fie naturale, variante care le imita, precum pielea, lemnul, stofa, catifeaua, metalul si asocieri intre acestea.

Nici variantele moderne nu dispun de mai putine optiuni. Se bucura de aceleasi calitati si aduc in plus culori mai vii, mai vibrante, precum verdele smarald, albastrul cerului, sau combinatii inedite. De asemenea, propun si forme abstracte ce nu urmeaza o arhitectura obisnuita, fiind nu doar un obiect de mobilier, ci si de decor.

Preturi si bonusuri financiare de neratat

Vrem ca propunerile noastre sa fie accesibile pentru toti cei ce sunt in cautarea unui set de canapele si fotolii de calitate. De aceea am conturat un interval de pret cat mai larg, in care sa se poata incadra toate categoriile de buget. Astfel ca aceste pornesc de la suma de 3.265 de lei si pot ajunge pana la 7.152 de lei, cu TVA inclus. De asemenea, pe toata perioada anului veti gasi promotii avantajase la toate modelele. Dea ceea va recomandam sa va adaugati varianta preferata in cos s sa verificati constant ce reduceri ii sunt atribuite, pentru a beneficia de cel mai bun pret.

Nu in ultimul rand, la orice comanda de peste 500 de lei, asiguram transport gratuit, direct la usa dumneavoastra.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea