Social

#consum canabis #declaratii socante #operatii #medici #canabis

Declaratiile socante ale judecatorului Cristi Danilet: “sunt doctori care nu intra in sala de operatie fara sa consume canabis”

Judecatorul Cristi Danilet face dezvaluiri socante. Potrivit acestuia exista medici care nu intra in sala de operatie fara sa fumeze canabis. Dezvaluirile au fost facute chiar de colegi de-ai medicilor, sustine judecatorul.

„Sunt intelectuali, multi IT-sti care consuma cannabis si sunt doctori care nu intra in sala de operatie fara sa nu consume canabis. N-as vrea sa dau nume, sunt din judetul Cluj. Stiu de la colegi de ai lor care s-au plans. Eu trebuie sa-mi fac datoria, sa ii avertizez pe toti. Exista o legislatie, dar oamenii poate ca nu o cunosc”, a declarat judecatorul in emisiunea „Servus, Cluj”, potrivit capital.ro.

Pentru a fi si mai explicit, judecatorul Danilet a prezentat si cazul unui medic din zona Dej-Gherla, care ar fi consumat etnobotanice in repetate randuri si a „avea creierul prajit”.

„Era aproape distrus cand s-a prezentat in fata mea. Mi-a spus ca se simte ca si cum ar fi avut creierul prajit. Asta era expresia pe care a folosit-o. A spus ca nu isi aduce aminte nimic din ce a facut in ultimele 6 luni. Pur si simplu i s-a ras o parte din memorie”, a dezvaluit magistratul. Sursa foto: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea