Social

#pacient ati #declaratii cutremuratoare #declaratii

Declaratiile cutremuratoare ale unui supravietuitor ATI! “Discutau asistentele cu colegul de pat 5-10 minute, iar dupa 20 de minute era mort”

Un barbat infectat cu Covid care a ajuns la Terapie Intensiva a scapat ca prin urechile acului de teribila boala. Nu acelasi noroc l-au avut si colegii de salon ai barbatului. Josef Balla, in varsta de 46 de ani, a fost internat la un spital din Cluj-Napoca. Acesta a decis sa povesteasca experienta cutremuratoare prin care a trecut in perioada de spitalizare, cand colegii de salon ai barbatului erau rapusi de teribilul virus.

"Foarte usor se moare. Discutau asistentele cu colegul de pat 5-10 minute, iar dupa 20 de minute era mort, era in sacul de nailon", a declarat barbatul potrivit spotmedia.ro.  

Josef s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2 in noiembrie 2020. Timp de 5 zile a stat acasa, urmand tratamentul prescris de medici. Apoi, din cauza faptului ca nu mai putea sa respire a chemat salvarea si a fost transferat la spital.

Ajuns la spital a asteptat mai bine de 4 ore pana s-a eliberat un pat la ATI, unde a stat o luna si cateva zile. Dupa externare chinul nu s-a terminat pentru Josef. Acesta a folosit oxigenul si acasa pentru inca o luna.

Odata ce a fost posibila vaccinarea, toata familia barbatului s-a vaccinat impotriva coronavirusului. Acesta si cele doua fiice (15 si 18 ani) cu Pfizer, iar sotia cu Astra Zeneca.

"Ne-am batut sa prindem vaccin, ca in perioada aceea era problema cu vaccinul. (...) Asta e singura sansa: in orice tara s-au vaccinat. Orice stat si-a vaccinat structurile. Atunci, eu, ca simplu om, de ce sa nu ma vaccinez? Alta sansa nu avem si nici nu o sa avem. Poate pe viitor, dar, deocamdata, in afara de vaccin nu exista alta solutie", a mai spus Josef Balla, potrivit sursei citate.

Sursa foto: 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea