Social

#declaratie pe proprie raspundere # masuri de relaxare #15 mai

Declaratie pe proprie raspundere si dupa 15 mai! Cine va avea nevoie de ea

Incepand din data de 15 mai Romania va intra in stare de alerta. Asta inseamna ca ziua de 14 mai va fi ultima zi in care, in Romania, va fi stare de urgenta.

 

Anuntul a fost facut chiar de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis. “Incepand din data de 15 mai, vom intra intr-o stare de alerta. Situatia nu s-a imbunatatit inca, nu vreau sa apara impresia ca epidemia a trecut si ca suntem in normalitate! Dupa 15 mai, ne putem misca in interiorul localitatii, unde avem treaba, dar nu e bine sa exageram. Deplasarile sa se faca atunci cand sunt necesare, dar nu va mai fi nevoie sa declaram in prealabil unde mergem.”

Cu toate acestea, nu toata lumea va scapa de completarea declaratiilor pe proprie raspundere.

Potrivit Ministrului de Interne, Marcel Vela, persoanele care se afla in zonele carantinate vor trebui sa compelteze in continuare declaratii pe proprie raspundere si sa iasa din casa doar pentru situatii de urgenta sau pentru aprovizionarea cu alimente.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea