Social

#accident smurd #elicopter smurd #smurd #accident aviatic #declaratie

Declaratia sfasietoare a fiicei pilotului mort in accidentul cu elicopter SMURD

Patru cadre medicale au murit in accidentul aviatic petrecut ieri dupa-amiaza in judetul Constanta. Fiica pilotului elicopterului SMURD prabusit in lacul Siutghiol a postat pe Facebook un mesaj tulburator.

Miruna Catuneanu are 20 de ani. Este sfasiata de durere dupa ce a aflat ca tatal sau a pierit in apele inghetate ale lacului. "Ti-ai dat viata pentru ce iubeai mai mult: sa zbori si sa salvezi vieti. Tu esti eroul meu! Dumnezeu sa te ierte!", a scris fiica pilotului in dreptul unei fotografii din copilarie in care apare alaturi de tatal sau.

Sursa foto: facebook.com

Tatal Mirunei, comandorul Petre Corneliu Catuneanu, in varsta de 47 de ani, este cel care a pilotat avionul prabusit in Lacul Siutghiol. Barbatul avea la activ 2.900 de ore de zbor, dintre care 2.000 pe tipul de elicopter cu care s-a prabusit.

Sursa foto: monitorulcj.ro

Medicul Sorin Ianceu, supravietuitorul accidentului aviatic din Apuseni, si-a exprimat durerea pentru colegii sai, care si-au pierdut viata ieri. "Sunt cinci victime, pentru ca asistenta era insarcinata. Erau cinci suflete in acel elicopter. Tot ce putem sa facem este sa nu uitam ca acesti oameni si-au pierdut vietile incercand sa salveze alte vieti", a spus medicul Sorin Ianceu la Digi24.

Sursa foto principala: realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea