Social

#concurs #ziua indragostitilor # vacanta paris #sejur paris # vacanta ziua indragostitilor

Declara-ti dragostea si castiga o vacanta la Paris!

Iti doresti o escapada romantica in 2012? Acum ai sansa sa castigi un weekend de doua persoane la Paris, unul dintre orasele de top ale Europei. Tot ce ai de facut este sa te inscrii la concurs si sa-ti declari dragostea.

Agentia Europa Travel impreuna cu Acasa.ro te invita la concurs. Declara-ti dragostea si castiga un weekend la Paris in februarie sau martie 2012! Inscrie-te la concursul "Weekend in Paris" si ai posibilitatea sa castigi un weekend pentru doua persoane in Orasul Luminilor. De Dragobete sau de Martisor ii poti face cea mai frumoasa surpriza persoanei iubite, printr-o escapada in Orasul Luminilor.
 

Cum sa participi la concurs



Urmeaza pasii concursului. La inceput, trebuie sa mergi in pagina de concurs si sa ajuti personajul de aici sa ajunga la castel. Pentru acest lucru, este nevoie sa parcurgi un drum prin padure si sa descoperi 10 obiecte ascunse. Vei folosi aceste obiecte pentru a face o declaratie de dragoste. Esti cavaler sau domnita? Selecteaza optiunea corecta si intra in concurs!

Identifica cele 10 obiecte din pagina de concurs, corespunzatoare unor produse. Scrie apoi o declaratie de dragoste pentru partener, in care sa incluzi cate un produs de pe fiecare dintre cele 10 site-uri participante, aferente celor 10 obiecte din pagina speciala de concurs. Da "Like" paginii de Facebook a agentiei Europa Travel.

Castigatorul concursului va fi persoana care descopera cele 10 produse, creeaza cea mai interesanta declaratie de dragoste incluzand cele 10 produse si da "Like" paginii de Facebook Europa Travel.

Concursul se desfasoara in perioada 16 ianuarie 2012 - 17 februarie 2012. Castigatorul va fi desemnat in data de 18 februarie 2012 de catre echipa site-ului www.acasa.ro.

Pentru a-ti oferi sansa de a castiga, nu uita sa mentionezi datele de contact: nume, prenume, email, telefon. Citeste regulamentul concursului, respecta pasii si ofera-ti sansa de a castiga un weekend romantic, pentru tine si o persoana draga, cu toate taxele incluse.

Premiul concursului "Weekend in Paris"

Premiul este oferit de Europa Travel (Total Image Media SRL) si are o valoare de 5064 lei. Premiul consta dintr-un weekend la Paris, pentru doua persoane, cu urmatoarele servicii incluse:
- bilet de avion, zbor direct
- taxe de aeroport
- cazare 2 nopti la hotel de 3 stele
- mic dejun.

Sejurul aferent acestui premiu este disponibil in perioada 20.02 .2012 – 15.03.2012, in functie de disponibilitati .

Nu mai sta pe ganduri! Inscrie-te si declara-ti iubirea de Ziua Indragostitilor!

Europa Travel este o agentie de turism romaneasca, membra ANAT (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania). Agentia pune la dispozitia turistilor sejururi si circuite in mai multe destinatii nationale si internationale (Turcia, Grecia, Italia, Egipt, Spania, Franta, Austria, Romania), precum si vacante personalizate pentru grupuri si individual. In plus, agentia ofera servicii pentru rezervari de hoteluri, rezervari de bilete de avion, rent a car .

Sursa foto: sammanlaw.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea