Social

#vlad marcoci #afm #decizie numire #monitorul oficial

Decizia de numire a lui Marcoci la sefia AFM, publicata in MO

Premierul Emil Boc a semnat vineri hotararea de revocare din functia de presedinte al Administratiei Fondului pentru Mediu a lui Mihai Toti, precum si pe cea de numire in locul lui a lui Vlad Marcoci , ambele publicate in Monitorul Oficial.

Boc a decis ca la conducerea Administratiei Fondului pentru Mediu sa fie numit Vlad Marcoci, ca presedinte cu rang de subsecretar de stat , in locul lui Mihai Toti. Noul presedinte al AFM a declarat, pentru NewsIn, ca una din prioritatile sale este extinderea programului Casa Verde , privind inlocuirea sau completarea sistemelor clasice de incalzire cu sisteme care utilizeaza energie solara, geotermala sau eoliana.

AFM este o autoritate din cadrul Ministerului Mediului care sprijina si dezvolta proiecte pentru protectia mediului. Fost sef al PNL Neamt, Vlad Marcoci, a fost prefect si presedinte al Consiliului Judetean in ultimii opt ani. In aprilie 2008, Marcoci a demisionat din PNL, iar dupa alegerile locale a fost desemnat vicepresedinte al CJ Neamt din partea PDL.

In noiembrie 2008, a candidat pentru un mandat de deputat, dar a fost invins de candidatul PSD. Ministrul Mediului, Nicolae Nemirschi, i-a cerut, joi seara, premierului Emil Boc revocarea din functie a fostului sef al AFM, liberalul Mihai Toti, motivand ca acesta nu si-a indeplinit obligatiile privind programul Casa Verde .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea