Social

Deaconu a procedat corect

a constat, astazi, ca decizia lui de a opri meciul Rapid-Steaua, in minutul 73, a fost una justificata.

“A luat decizii tehnice bune, masuri disciplinare bune. Decizia de a intrerupe jocul ii apartine. Motivatia si-a trecut-o in raport si noi am transmis-o Comisiei de Disciplina care este singura in masura sa ia o ”, a spus Gheorghe Constantin , presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor.

Comisia de Disciplina a FRF se va intruni astazi la ora 17.00 pentru a lua o decizie cu privire la deznodamantul partidei, fiind cel mai probabil ca meciul va fi decis cu o victorie la masa verde in favoarea Stelei.

Arbitrul Alexandru a intrerupt meciul Rapid-Steaua dupa ce a fost lovit cu un obiect aruncat din tribune, la scorul de 1-0 pentru giulesteni . Deaconu a fost lovit in cap de un obiect aruncat din tribuna a II-a a stadionului Giulesti si, dupa ce s-a consultat cu observatorul Valentin Alexandru, a decis sa reia jocul, cu conditia ca acesta va fi oprit daca un singur obiect va mai fi aruncat in teren.

La cateva secunde un obiect din plastic a aterizat pe suprafata de joc, si Deaconu a fluierat finalul meciului.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea