Social

De Sfintul Valentin, legea cadourilor e votata de femei

Clientii care tropaie dupa cadouri, ca sa-si demonstreze dragostea pe 14 februarie, sint mai ales femeile. De , chinezii te ajuta sa canalizezi energia acolo unde trebuie, prin feng shui . Cele mai tari sint ratele mandarine , simbol de iubire, fidelitate si romantism. Ce are rata cu amorul, iti explica o experta in aceasta arta: Pentru ca, si in viata reala, ele traiesc numai in pereche si nu-si tradeaza partenerul niciodata! Alte simboluri shui: mere de cristal, perechi de pasari, elefanti , porcusori sau copaci. Ca sa fii sigur ca nu te insala, leaga si un snur rosu, pentru fidelitate, la cadoul feng shui.

Sexy , de la standul de chestii sexy: Vin baietii si nu stiu masurile. Cum, doma?a?a?le, nu stii ce sini are nevasta-ta? Ii intreb, ca ai mei? Nuuu, mai mici, raspund ei! Ii las asa, din ochi, ca doar nu i-oi lasa sa ma pipaie!, povesteste Clementina cum au ajuns sinii ei unitate de masura pentru sutiene desucheate (in jur de 250.000 de lei). Daca vrei sa fii un profesionist al sutienelor, alege calea sex-shop-urilor. De la 600.000 la trei milioane de lei, exista tot felul de dantelute, chilotei, sutiene si portjartiere care lasa descoperite fix zonele potrivite pentru un Valpentine's Day fericit.


Trimite o felicitare animata de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilor

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea