Social

#calculator #pasiune #chirie #scaun #internet cafe

De 6 ani se joaca incontinuu pe calculator

Li Meng, un tanar de 30 de ani din Jilin, nordul Chinei, a uimit intreaga lume cu pasiunea sa pentru calculatoare, dusa pana la extrem.

Tanarul Li Meng s-a mutat practic, de 6 ani, intr-un internet cafe, unde se joaca incontinuu pe calculator. Acesta intrerupe jocurile doar pentru a merge la toaleta. Li Meng mananca, doarme si se joaca la acest internet cafe si doboara recorduri dupa recorduri.

Li Meng plateste chiar si o chirie pe scaunul sau de la internet cafe de 100 de dolari pe luna, insa acesti bani si-i scoate din jocurile online, unde ajunge sa castige chiar si 300 de dolari in zilele bune.

Angajatii clubului de internet spun ca deja s-au obisnuit cu prezenta tanarului si ca acesta nu le-a creat niciodata probleme.

"Nu ne face niciodata probleme. De altfel, nici nu ne dam seama ca este aici, pentru ca e foarte tacut si concentrat. Angajatii nu discuta cu el decat atunci cand este vreo problema tehnica la calculator, in rest il lasam in pace", a marturisit managerul clubului de internet.

Jocurile preferate de Li Meng sunt cele de strategie si "cu impuscaturi" si joaca doar competitii unde este sigur ca va castiga bani.

Sursa foto: click.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea