Social

#kika romania #afi palace cotroceni #sarbatori #kika

De Sarbatori, kika Romania se extinde si in AFI Palace Cotroceni

Kika Romania vine mai aproape de clientii sai si deschide, la parterul centrului comercial AFI Palace Cotroceni, un stand special cu peste 300 de decoratiuni si accesorii de Craciun, piese de mic mobilier, pline de stralucire. Cumparatorii pot gasi aici idei de cadouri si tot ceea ce isi doresc pentru a avea in locuinta o atmosfera speciala de Sarbatori: globuri, reni de plus, cescute vesele, figurine specifice iernii, mici obiecte de mobilier.

„Craciunul este o poveste magica, iar noi dorim, prin accesoriile si decoratiunile din colectia de iarna, sa transmitem aceasta atmosfera si celor care vin in centrul comercial AFI Palace Cotroceni. Pentru ca Sarbatorile inseamna momente speciale, si noi vom crea pentru clientii nostri experiente minunate, de impartasit celor dragi. Astfel, in weekendul 20-21 decembrie, vom avea in magazinul kika activitati speciale pentru familii si copii, cu multe surprize pentru toti curajosi.”, spune Ruxandra Apostolica, Marketing Manager kika Romania.

“Totodata, vrem ca fiecare sa aiba acces cat mai usor la produsele kika, de aceea clientii isi vor putea alege decoratiunile si accesoriile de iarna de pe site, le pot comanda telefonic sau pe mail si apoi le vor putea achita si ridica de la standul din AFI Palace Cotroceni”, adauga Ruxandra Apostolica.

In plus, prin amenajarea noului stand, kika Romania si-a propus o crestere cu 20% a vanzarilor de accesorii si decoratiuni specifice Craciunului.

Standul „Poveste de Craciun de la kika” va fi deschis pana pe data de 24 decembrie.

Retailerul de mobilier a amenajat standul kika Targul de Craciun, in cadrul caruia consilierii ofera clientilor sugestii de decorare a locuintei de Sarbatori. Anul acesta, culorile in trend sunt auriu, argintiu, bordo, roz, maro si clasicele rosu, verde.

Ca sa fiti la curent cu trendurile de design kika, va invitam si pe pagina de Facebook/kika-RO.

O viata mai frumoasa si amenajarea individuala a locuintei - calitate ridicata la cele mai bune preturi. kika ofera o gama larga de mobilier si amenajari interioare pentru toate gusturile si posibilitatile. Sortimentul de produse cuprinde peste 50.000 de articole. Clientii beneficiaza de o oferta bogata de produse, incepand cu accesorii practice pana la solutii complete de amenajare premium. Sub motto-ul "Totul sub acelasi acoperis", kika ofera si servicii de tipul livrare, montare, masurare, proiectare, preluare de mobilier vechi si multe altele.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea