Social

#suplimentare trenuri #cfr #paste #cfr calatori trenuri #cfr calatori

De Paste, CFR suplimenteaza numarul trenurilor

CFR Calatori va suplimenta numarul trenurilor, din marile orase ale tarii, cu peste 8.000 de locuri in timpul minivacantei de Paste, cand se asteapta ca multi dintre romani sa plece in vacante sau acasa.

Numarul trenurilor vor fi suplimentate in Bucuresti, Brasov, Sibiu, Cluj Napoca, Constanta, Iasi, Satu Mare sau Timisoara.

"In minivacanta prilejuita de Sarbatorile de Paste, la nivelul intregii retele feroviare, capacitatea de transport va fi adaptata la evolutia si dinamica traficului de pasageri. Trenurile catre cele mai solicitate destinatii: Brasov, Sibiu, Cluj Napoca, Constanta, Iasi, Satu Mare, Timisoara, etc vor fi suplimentate, cu peste 8000 de locuri fata de zilele obisnuite.", scrie pe pagina de Facebook a CFR Calatori.

Mai mult, CFR Calatori, le recomanda romanilor sa-si cumpere din timp biletele, deoarece in perioada 15-17 aprilie toate agentiile de voiaj vor fi inchise.

Biletele mai pot fi achizitionate de la automatele XsellKiosk din gari, de la automatele ZebraPay, de la agentii de voiaj CFR, de la distribuitori autorizati (agentii de turism) sau de la casele de bilete din gari.

Sursa foto: banatulazi.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea