Social

De Martisor, paralizati de iarna

Viscolul a paralizat, ieri-seara, traficul din Bucuresti. Pe principalele artere de circulatie s-au creat blocaje, iar autoritatile au cerut retragerea masinilor din trafic ca sa poata intra utilajele de deszapezire .

Reprezentantii Primariei Bucuresti au cerut, ieri seara, soferilor sa-si lase masinile acasa din cauza ninsorii. Nu putem deszapezi strazile, ca sint pline de masini. Am facut apel pentru retragerea masinilor de pe strazi si sa se circule cu RATB-ul, spune Razvan Murgeanu , viceprimarul Capitalei.

200 de metri in jumatate de ora

Din cauza viscolului, masinile parcurgeau, aseara, 200 de metri in jumatate de ora. Comandamentul pentru Deszapezire al municipiului Bucuresti a scos in strada aseara, dupa ora 19.00, toate cele 500 de utilaje de deszapezire.

Directorii firmelor de deszapezire au declarat ca in noaptea de 28 februarie-1 martie se vor folosi 2.000 de tone de material antiderapant. Primele zone in care s-a intervenit cu autospeciale au fost: strazile cu piatra cubica, unde s-a aruncat sare pentru a preveni formarea ghetii, zonele in panta si pasajele rutiere. Nu stiu de ce, dar in Bucuresti parca exista o lege nescrisa: cind ninge sau ploua, traficul este un adevarat calvar. Acest lucru trebuie sa se schimbe, spune viceprimarul. Ninsoarea va continua sa cada si astazi, iar de joi vremea se va imbunatati.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea