Social

# sezon vara centrul vechi # baruri centrul vechi #terase centrul vechi #centrul vechi

Primaria Capitalei a decis ce se intampla cu terasele din Centrul Vechi

Terasele din Centrul  Vechi se vor deschide incepand de saptamana viitoare. Potrivit unui comunicat transmis de Primaria Municipiului Bucuresti, acestea pot fi deschise incepand cu 15 martie. 

Desi vremea nu este tocmai prietenoasa, Centrul Vechi isi va deschide complet portile incepand de marti. De atunci se vor deschide si terasele restaurantelor si cafenelelor din cel mai popular loc de promenada al Capitalei. "Până în acest moment, au fost depuse la Primăria Capitalei 63 de cereri de autorizare a amplasării teraselor sezoniere pentru zona Centrului Istoric şi alte zone protejate, iar dintre acestea 40 de dosare sunt încă în analiză, 15 sunt finalizate, iar pentru opt s-au emis deja avizele de amplasare", a transmis Primăria Capitalei.

 

 

Totodată, municipalitatea anunţa "că pentru a obţine avizul de amplasare a teraselor sezoniere, agenţii economici trebuie să depună la Direcţia de Urbanism din cadrul PMB mai multe documente care să conţină în mod obligatoriu autorizaţia de funcţionare emisă de primăria de sector".

Foto: b365.ro/Libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea