Social

De luni, vom avea temperaturi sub -20 de grade Celsius

Cateva zeci de drumuri au fost impracticabile ieri, din cauza troienelor inalte de cativa metri si mai multe localitati au ramas izolate, din cauza ninsorilor abundente din ultimele zile. Vestile rele nu se opresc insa aici. Din noaptea de duminica spre luni, gerul va pune stapanire pe toata tara. Meteorologii atentioneaza ca noptile si diminetile vor fi foarte geroase, cu temperaturi minime cuprinse intre -20 si -10 grade Celsius.
Pe Drumul National 67 C, intre localitatile Novaci si Ranca, zapada depasea in noaptea de joi spre vineri un metru, iar circulatia a fost inchisa pentru cateva ore. Viscolul si ninsorile abundente cazute in judetul Vaslui in ultimele zile au ingreunat traficul rutier. Ambulantele, desi dotate corespunzator pentru iarna, au facut fata cu greu solicitarilor. Poleiul format pe strazile din Braila a dus la producerea a 37 de tamponari, soldate cu trei raniti.
Cauza comuna care a condus la producerea unui numar atat de mare de accidente de circulatie o reprezinta neadaptarea vitezei de catre soferi la conditiile de trafic, pe fondul unui carosabil acoperit cu zapada si gheata.
Trei drumuri judetene din Iasi erau ieri blocate din cauza nametilor de zapada, iar pe alte patru circulatia era ingreunata , informeaza Rompres. Cu toate acestea, reprezentantii Directiei de Administrare a Drumurilor Judetene Iasi sustineau ca in judet se circula in conditii de iarna. Aproximativ 30 de masini erau blocate ieri dupa-amiaza, soferii asteptand ca drumarii sa deszapezeasca soselele. In nordul judetului Mehedinti, sapte localitati erau izolate din cauza zapezii cazute.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea