Social

#castiguri #pariuri sportive #bonus #pariuri online

De la un simplu bonus fara depunere la pariuri online la 50.000 RON - Este posibil?

N-ai jucat niciodata la pariuri pe internet, dar vrei sa incerci o strategie inedita cu un potential imens? Te invatam cum sa procedezi pentru a face primii pasi in mediul online, revendicand un bonus fara depunere, pentru ca mai apoi, odata ce te-ai familiarizat cu platformele de pariuri online, sa pui in aplicare o strategie de pariuri sportive care poate fi jucata numai la casele de pariuri din spatiul virtual.

Nu-ti promitem „marea cu sarea”, insa iti oferim un suport care sa te ajute sa profiti de plusurile oferite de operatorii de pariuri online licentiati la ONJN si totodata sa-ti maresti sansele de a deveni un parior iscusit.

Bonus fara depunere pariuri online

Inceputul aventurii tale poate sa inceapa cu zero cheltuieli. Acest lucru se intampla pentru ca anumiti operatori de pariuri sportive online iti ofera sansa sa le testezi „produsul” fara sa scoti vreun leu din buzunar. Bineinteles, nu te obliga nimeni sa revendici unul dintre bonusurile fara depunere la pariuri online in 2019, insa poti face acest lucru pentru a te familiariza cu acest fenomen, cu platformele de pariuri online, cu metodele de plata, cu verificarea biletelor online, cu diversele tipuri de pariuri inedite, cu numeroasele promotii, cu pariurile de pe mobil, cu pariurile live si asa mai departe.

Nu-ti bate capul cu rulajul bonusului fara depunere, pentru ca nu acesta este scopul acelor fonduri. Ulterior, cand va sosi momentul sa incepi strategia propusa de noi, va trebui sa efectuezi si o prima depunere, insa nu te speria, pentru ca daca eziti sa-ti folosesti cardul bancar sau contul bancar, anumiti operatori iti ofera posibilitatea sa faci depuneri in numerar, fie in agentii, fie prin intermediul unor institutii de plata, cum ar fi prin Paysafecard sau Smith&Smith.

Motivul pentru care este atat de important sa descoperi pariurile online este ca strategia pe care urmeaza sa o propunem pentru un astfel de obiectiv indraznet poate fi aplicata numai pe internet, intrucat nu se mai pierde 5% din fiecare miza sub forma de taxa si cotele sunt in general mai valoroase. Vei putea observa imediat de ce fiecare procent conteaza!

Metoda Rostogolirii: Easy Money

Daca vei rostogoli de fiecare data miza alaturi de castig pe pariuri cu cota 1.13, dupa 40 de pariuri castigate consecutiv vei atinge o cota totala de 132.78.

Asadar, pentru a atinge pragul propus de 50.000 RON, este nevoie de o suma de pornire de 376.8 RON. Aici, in functie de felul in care iti propui sa joci si de banca de dispui, te poti gandi sa faci anumite calcule in legatura cu obiectivul si bankroll-ul. Spre exemplu, ai putea sa:

  • alegi un obiectiv mai indraznet si o cota medie ceva mai riscanta: 100.000 RON si o cota medie de 1.15, pentru care vei avea nevoie de o suma de pornire in valoare de 373.4 RON si de 40 de pariuri castigatoare;
  • alegi un obiectiv ceva mai fezabil si un plus de siguranta: 10.000 RON si o cota medie de 1.10, pentru care vei avea nevoie de o suma de pornire in valoare de 355.9 RON si doar 35 de pariuri castigatoare;
  • alegi un obiectiv indraznet, dar si un plus de siguranta: 50.000 RON si o cota medie de 1.10, pentru care vei avea nevoie de o suma de pornire in valoare de doar 164.2 RON si de 60 de pariuri castigatoare.

Desigur, exista un numar infinit de posibile abordari ale acestei strategii. Ceea ce este important insa este sa te gandesti ca aceasta strategie nu este atat de usor de dus la bun sfarsit pe cat pare la prima impresie. De altfel, daca ar exista vreo strategie sigura la pariuri sportive, ar fi disparut toti operatorii pana acum, asa ca nu miza nici 1 leu in plus fata de ce iti permiti sa pierzi.

Sfaturi pentru strategia Easy Money


O idee buna este sa nu-ti investesti intreaga banca in suma de pornire, ci mai de graba sa-ti imparti bankroll-ul pentru a-ti ajunge pentru macar 3-4 maini, asta pana cand iti vei putea permite sa realimentezi luna viitoare daca nu vei avea sorti de izbanda.

Vei vedea ca la un moment dat, dupa ce legi o serie de pariuri castigatoare, vei avea un sentiment de invincibilitate si vei fi tentat sa nu mai analizezi meciurile indeaproape, ci vei paria pronosticurile cu o mai mare lejeritate – lucru care te-ar putea costa.

Ca sa poti ramane conectat la adevarat miza si sa indepartezi autosuficienta, ar fi indicat sa-ti scrii un set de reguli pe o foaie si sa faci bine sa le citesti de fiecare data inainte de paria. Stiu ca suna ciudat, dar crede-ma ca-ti va fi de mare folos sa procedezi astfel!

Un al truc de care te poti folosi pentru a-ti spori seriozitatea este sa alegi ca miza de pornire o suma care sa nu fie nici prea mica – incat sa nu-ti pese daca o pierzi – si nici prea mare – incat sa te afecteze sau sa te tulbure pierderea acesteia. Daca reusesti sa gasesti un echilibrul la acest capitol, misiunea ta va fi mult mai usoara.

O idee buna pentru a te ajuta sa treci mai usor peste eventualele dezamagiri este sa incepi mai multe maini simultan, pentru ca daca te scoate un rezultat surpriza, sa nu trebuiasca sa incepi de la zero, ci sa mai ai inca una sau doua maini in joc, pe care sa le joci alternativ.

Nu in ultimul rand, invata din greseli si incearca sa fii la curent cu toate bombele din zilele antemergatoare celor in care pariezi, pentru ca sa-ti maresti sansele de a depista anumite surprize. Spor la treaba!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea