Social

#umbrela #precipitatii #prognoza #ploi #ninsori

De maine vin ploile in aproape toata tara!

Ultima parte saptamanii debuteaza cu vreme calda pentru aceasta perioada a anului. Spre seara, pe arii restranse vor cadea precipitatii sub forma de ploaie, in special in sudul Crisanei si Banat. Temperaturile maxime se vor inregistra intre 3 si 13 grade si vor fi si conditii de ceata.

In Carpatii Occidentali si Orientali, astazi vor cadea precipitatii mixte, vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in zona inalta. Temperaturile se vor situa in jurul valorilor de -1 si 7 grade.

Maine, vremea continua sa se raceasca, se vor inregistra precipitatii sub forma de ploaie in vestul si sud-vestul tarii, iar la munte vor fi precipitatii mixte. In Bucuresti, cerul va fi temporar noros si se vor inregistra conditii de ceata.

Vineri, precipitatiile se vor extinde in aproape toata tara, in regiunile sud-estice se vor inregistra ploi, iar in celelalte zone va ninge.

In Bucuresti cerul va fi mai mult noros, va ploua, iar temperatura maxima va fi de 7 grade.

Sursa foto: www.agenda.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea