Social

#campanie #campanie umanitara #fundatia hope #urgent curier

“De Craciun devii mai bun !”, o campanie umanitara initiata de Elanko.ro, Fundatia Hope and Homes for Children Romania si Urgent Curier

ADVERTORIAL

Imparte bucurii copiilor care stiu prea putin ce inseamna Craciunul.


In acest an, Elanko.ro, in parteneriat cu Fundatia Hope and Homes for Children Romania si Urgent Curier s-au hotarat sa imparta bucurii copiilor care stiu prea putin ce inseamna Craciunul. Alatura-te si tu initiativei si daruieste zambete, oferind jucarii, rechizite, imbracaminte, incaltaminte, copiilor defavorizati sprijiniti de Fundatia HHC Romania.

Nu e nevoie sa investesti, pur si simplu ofera din ceea ce ai deja !

Impacheteaza cadoul si trimite-l pe adresa: HHC Romania, aleea Mocirei nr. 4, Recea, Maramures. Specifica ce anume contine cadoul, precum si carei varste se adreseaza.

Colectarea si expedierea cadourilor se face gratuit de catre Urgent Curier. Tot ce trebuie sa faceti este sa aduceti cadourile la sediile Urgent Curier din orasele de resedinta ale fiecarui judet.

Cadourile se pot preda pana la data de 20.12.2012.

Elanko.ro, impreuna cu reprezentantii Fundatiei Hope and Homes for Children Romania vor avea grija sa distribuie la timp cadourile, in speranta ca vor reusi sa aduca un strop din magia Craciunului si acestor copii.

Pentru mai multe detalii va invitam sa accesati blogul Elanko.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea