Social

#alegere partener #inaltime barbati # barbati scunzi #relatii #soti #fidelitate

De ce sunt de preferat barbatii scunzi. 5 avantaje nebanuite

Majoritatea femeilor isi doresc alaturi un barbat inalt si bine facut. Medicaldaily.com publica insa o lista de cinci motive pentru care cei scunzi sunt "de preferat".

 

1. Sunt mai fideli

Un studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea din New York arata ca barbatii care au o inaltime sub 1,70 metri au o rata a divortului mult mai mica, de doar 32%, comparativ cu barbatii inalti, au si mai putin tendinta de a fi infideli si se implica mai mult in treburile casnice.

2. Sunt mai stabili financiar

Barbatii mici de statura se pare, tot conform studiilor, ca isi compenseaza inaltimea cu veniturile mai mari obtinute comparativ cu partenera lor, oferindu-le astfel o siguranta materiala mai mare.

3. Traiesc mai mult

Un studiu publicat in revista PLOS ONE arata ca barbatii scunzi au mai multe sanse sa aiba gena protectoare FOXO3, care asigura longevitatea.

4. Nu tin cont de inaltimea partenerei

Spre deosebire de femei, dar si de barbatii inalti, barbatii scunzi acorda mai putina atentie problemei legate de inaltime si nu au nimic impotriva ca femeia sa fie mai inalta ca ei.

4. Fac sex mai des

Un studiu recent a demonstrat ca barbatii care au o inaltime sub 1,70 metri fac sex mult mai des comparativ cu barbatii mai inalti.

Sursa foto: nypost.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea