Social

#gusa retras politica #cosmin gusa politica

De ce se retrage Cozmin Gusa din politica?

Cozmin Gusa recunoaste ca se retrage din politica pentru a deveni om de afaceri si spune ca a luat aceasta decizie pentru ca si-a dat seama ca pierde vremea.

"Aceste vremuri nu sunt pentru mine. Am hotarat ca pentru o perioada din viata mea, nu stiu cat de lunga, sa nu mai fac politica. Nu plec insa cu gandul ca ma voi intoarce", a spus Cozmin Gusa , la Realitatea TV.

Cozmin Gusa a mai declarat ca mediul politic actual, dar si esecul sau in reformarea clasei politice l-au determinat sa se retraga din politica. Asta nu inseamna ca renunta automat si la proiectele lui, a spus fostul om politic . Fostul presedinte al PIN s-a declarat dezamagit de mediul politic actual, in care "un om politic nu poate dobandi putere daca marii oameni de afaceri nu vor sa il sustina", dar si de poporul roman, cu "mentalitatea pervertita".

In aceasta situatie a ales sa se indrepte catre mediul de afaceri. "Ma voi duce in business. Am deja cateva posibile parteneriate de business", a precizat Cozmin Gusa. Cozmin Gusa a recunoscut ca deocamdata nu se gandeste sa se intoarca in politica, insa nu exclude aceasta varianta pe viitor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea