Social

#saltea ortopedica #saltea

De ce sa iti cumperi o saltea ortopedica de la SomnArt?

Calitatea somnului tau este determinata de multipli factori. Unul dintre cei mai importanti este cel legat de salteaua pe care o ai. Aceasta poate avea diverse tipuri de construct ie, materiale speciale sau o structura care sa te avantajeze.

 

SomnArt.ro iti ofera optiunea unor saltele ortopedice, care vor combina cu succes asigurarea unei posturi corecte si a unei relaxari pe toata perioada noptii.

Iata cateva motive care te vor ajuta sa iei cele mai bune decizii referitoare la urmatoarea ta saltea ortopedica:

1. SomnArt iti ofera multiple optiuni de saltele ortopedice, cu fermitate diferita

In oferta SomnArt vei descoperi o gama larga de produse incadrate in categoria saltelelor ortopedice. Ele sunt intotdeauna potrivite pentru tine daca doresti sa iti protejezi si ajuti corpul sa capete o postura corecta. Se pot indeparta astfel diverse probleme legate de coloana sau dureri existente. Fermitatea pe care o alegi poate determina modul in care dormi. Acest lucru este important si in corelatie cu greutatea pe care o ai.

2. O saltea ortopedica este perfecta pentru tine daca petreci multe ore pe scaun la birou

In prezent exista foarte multe job-uri care implica statul permanent pe scaun. Aceste situatii determina si anumite afectiuni ale coloanei pe termen lung. De aceea este important sa acorzi atentie si saltelei pe care o folosesti timp de cateva ore in fiecare noapte. Petreci mult timp din zi stand in pat si este semnificativ modul in care te simti atunci cand dormi. Acesta este momentul in care corpul are posibilitatea sa se refaca, sa se relaxeze.

3. Daca ai dureri de spate, de coloana sau vrei sa iti reduci tensiunea articulatiilor si muschilor, ai nevoie de o saltea ortopedica

O saltea ortopedica este perfecta pentru tine daca vrei sa indepartezi tensiunile musculare, daca vrei sa reduci presiunea din articulatii. Ea este construita special pentru a facilita acest lucru si este buna pentru tine daca vrei o protectie in plus. Este o metoda de preventie pentru diverse tipuri de probleme legate de coloana ta vertebrala, daca medicul tau iti recomanda o astfel de saltea. Miezul acestei saltele este special conceput astfel incat sa sustina corpul intr-un mod optim pentru sanatate.

4. O saltea ortopedica este perfecta pentru orice varsta

Fiecare varsta are anumite aspecte specifice. Salteaua ortopedica este cea care se potriveste in orice casa, pentru orice tip de persoana. Asadar, nu conteaza varsta ta, ci dorinta de a avea un somn linistit si un corp relaxat in timpul noptii. Vei putea alege varianta potrivita pentru tine din ofertele SomnArt.

5. Poti alege salteaua si in functie de greutatea pe care o ai, iar in oferta SomnArt vei descoperi cu siguranta salteaua potrivita pentru tine

Greutatea pe care o ai poate sa fie luata in considerare atunci cand alegi salteaua ortopedica. Ea este specificata in descrierile pe care le gasesti pe site-ul SomnArt, de la fiecare saltea in parte. Greutatea o sa fie in directa relatie si cu fermitatea saltelei pe care o alegi. Astfel, atunci cand ai o saltea mai ferma, ea este potrivita pentru o greutate mai mare.

6. Ai garantie la saltelele SomnArt

Saltelele SomnArt sunt construite cu multa atentie si dedicatie pentru a putea sa iti ofere un somn linistit si odihnitor de fiecare data. Ele au garantie pe care o poti vedea pe site, la fiecare saltea in parte. Vei putea avea astfel o dovada a calitatii exceptionale si a experientei de ani de zile a firmei.

Salteaua este oricand importanta pentru tine si familia ta. De aceea vei descoperi marimi diferite pe site, astfel incat sa poti cumpara ceea ce ai nevoie pentru patul tau. Este bine sa masori cu multa atentie patul si sa comanzi dimensiunea corecta. SomnArt ortopedice sunt construite astfel incat sa tu sa ai grija de corpul tau si de coloana ta vertebrala.

Sursa foto: pikwizard.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea