Social

# cumparare produse curatenie #produse curatenie

De ce sa cumperi produse de curatenie dintr-un magazin online?

In prezent, din cauza situatiei cu pandemia de Coronavirus, oamenii cauta din ce in ce mai mult produse de curatenie. Daca pana acum aveai nevoie de produse de curatenie pentru a-ti ingriji casa saptamanal sau asa cum aveai tu obiceiul, acum este mult mai important sa pastrezi suprafetele curate.

In plus, pe langa faptul ca lumea cauta sa dezinfecteze cat mai mult suprafetele cu care intra in contact, reglementarile nu mai permit iesirile atat de des din casa, decat in cazuri de urgenta. Tocmai de aceea, cererea de solutii de curatenie de la Cleanexpert si alte magazine online a crescut.

Din cauza faptului ca nu mai este voie sa iesi din casa, iar oamenii se gandesc la o adevarata criza, tot mai multi au inceput sa isi faca stocuri acasa, iar asfel magazinele fizice au ramas fara marfa. Acum este mult mai la indemana si mai recomandat sa cumperi produse de curatenie online.

Tipuri de produse de curatenie

Gama de produse si solutii de curatenie de la Cleanexpert este una variata, astfel ca poti gasi atat produse pentru baie, bucatarie, cat si dezinfectanti sau detergenti de uz casnic. Mai jos am facut o lista cu articolele pe care le poti gasi intr-un magazin online.

1.      Detergenti de uz casnic si produse de curatenie:

  • Produse de curatare pentru bucatarie
  • Produse de curatare pentru baie
  • Solutii anticalcar si desfundat tevi
  • Odorizante baie si toaleta
  • Solutii de desfundat si vopsit rosturi
  • Detergenti pentru pardoseli, materiale textile sau diferite suprafete (covoare, tapiterii, inox, mobilier)
  • Articole pentru curatare sticla, freest sau oglinzi
  • Solutii pentru curatarea suprafetelor exterioare
  • Detergenti ecologici si organici
  • Dezinfectanti si igienizanti

2.      Accesorii pentru curatenie:

  • Lavete, mop, maturi, farase, galeti, perii, raclete, bureti, manusi.

Aspecte de care trebuie sa tii cont

Cu toata gama diversificata de detergenti de uz casnic si solutii de curatenie, ai putea spune ca este usor sa gasesti si sa cumperi ceea ce ai nevoie. Totusi, trebuie sa acorzi putina atentie la calitatea acestora pentru a nu-ti dauna tie sau obiectelor pe care le folosesti. Iata care sunt aspectele de care trebuie sa tii cont atunci cand faci cumparaturi online.

Acorda atentie etichetei de ingrediente

Foarte multe produse de curatenie contin substante chimice care ar putea fi daunatoare. Tocmai de aceea este bine sa optezi pentru variantele organice de solutii sau sa citesti cu atentie eticheta. Exista cateva substante care nu sunt recomandate in compozitie, iar daca produsul ales de tine le are, ar trebui sa renunti la el.

Alege produse pentru anumite intrebuintari

Fiecare solutie are rolul ei. De aceea, este indicat sa cumperi solutii pentru bucatarie si solutii pentru baie. De asemenea, nu folosi spray-urile de praf pentru suprafete de lemn si pe alte suprafete, cum ar fi cele de inox sau invers. Cel mai bine ar fi sa le folosesti exact pentru lucrurile si suprafetele specificate pe eticheta astfel incat sa eviti deteriorea obiectelor in timp.

Compara produsele si informeaza-te mai mult despre ele

Poti gasi magazine unde nu sunt specificate toate informatiile de care ai nevoie, insa cu siguranta vei gasi aceleasi produse pe Internet pentru a-ti face o idee. De asemenea, acorda atentie si pretului. Uneori preturile foarte mici la anumite articole ridica niste semne de intrebare si ar fi bine sa nu le alegi, chiar daca te gandesti ca ai putea economisi.

Avantajele unui magazin online de curatenie

Cel mai mare avantaj al unui magazin online de curatenie este ca poti gasi toate produsele de care ai nevoie intr-un singur loc, fara sa fie nevoie sa te deplasezi de acasa. Astfel tu esti mai in siguranta, protejandu-te de virus, dar si economisesti timpul pe care l-ai fi petrecut prin magazine.

In plus, foarte multe magazine online organizeaza constant campanii de promotii si oferte, asa ca ai putea avea sanse sa gasesti produsele dorite la reducere.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea