Social

#stilouri de lux #agende de lux #cadouri de lux

De ce cadourile de lux reprezinta alegerea perfecta?

Pe parcursul intregii vieti oferim in dar zeci de cadouri, la diferite ocazi si pentru diverse persoane si ne dorim de fiecare data sa surprindem placut persoana in cauza si sa achizionam cadoul perfect. In unele cazuri regasirea cadoului potrivit este un lucru facil, insa exista si cazuri in care pur si simplu este greu sa face o astfel de alegere, iar motivele sunt multiple: nu stim ce isi doreste, ce este reprezentativ sau daca viziunea noastra este asemanatoare cu preferintele persoanei respective.

Pe piata online cat si offline regasim o varietate uluitoare de cadouri, la diferite preturi, pentru diferite ocazii si acest lucru ingreuneaza si mai mult actiunea noastra de a achizitiona ceva. De-a lungul vremii am achizitionat cadouri mai scumpe, mai pretioase cat si daruri mai putin valoroase, dar care au o semnificatie aparte. Ne bucuram sa ii vedem pe oamenii dragi noua fericiti, mai ales atunci cand putem contribui la fericirea lor si exista anumite momente importante pe care ne dorim sa le sarbatorim cu un cadou mai special, cu un cadou unic. In acest sens, magazinul online Kalamos.ro vine cu o impresionanta gama de cadouri de lux care reprezinta alegerea perfecta atunci cand iti doresti ceva inedit!

De ce cadourile de lux reprezinta alegerea perfecta?

Sunt obiecte de pret

Cadourile de lux reprezinta obiecte de pret si unul dintre cele mai bune exemple pe care il putem da in acest sens se numara printre aceste impresionante stilouri de lux pe care le regasim la Kalamos.ro. Daca dorim sa oferim in dar ceva cu totul si cu totul special din aceasta categorie, putem alege unul dintre stilourile de la Montegrappa, Faber-Castell sau Pelikan care sunt fabricate cu metale pretioase si intr-un numar foarte limitat.

Calitatea materialelor este indiscutabila

Pentru ca sunt fabricate cu materiale pretioase, iar atentia cu care sunt lucrate este desavarsita, calitatea acestor produse de la Kalamos este fara comparatie. Daca alegem sa achizitionam un astfel de produs, avem certitudinea ca persoana caruia i-l oferim in dar, se va putea bucura de el pentru o vreme indelungata.

Le putem personaliza cu initiale, mesaje etc.

Daca oferim un astfel de cadou unei persoane dragi noua si ne dorim sa fie ceva mai aparte, cea mai potrivita metoda prin care putem face acest lucru este aceea de a-l personaliza. Interiorul unui ceas poate fi gravat cu initiale sau cu un mesaj scurt si reprezentativ, pe coperta unei agende de lux din piele naturala se poate adauga nume, un motto, un mesaj etc.

Reprezinta o arta in sine

Un exemplu reprentativ in acest sens este Stilou "Statue of Zeus" de la Pelikan, un instrument de scris de lux inspirat din arhitectura antica. Este un stilou in editie limitata, realizat cu foarte multa grija si atentie la detalii. “Pelikan a folosit valorosul aur roz de 18 carate pentru realizarea infloriturilor. Pe corpul stiloului, din argint sterling 925, a fost realizat Zeus, folosindu-se un procedeu artistic migalos. La final, toate elementele decorative au fost placate cu aur de 18 carate, prin galvanizare. Motivele si elementele decorative au fost lacuite pentru a se distinge din fundalul cu tonuri antracit. Pentru a realiza o tranzitie lina la aurul roz si pentru a imita fildesul statuii, Pelikan a folosit rasina de inalta calitate, cu o culoare alb - crem, pentru realizarea grip-ului, sistemului de alimentare si a capacului. Elementele decorative precum clips-ul in forma de cioc de pelican, marca inregistrata, si inelele decorative, precum si „la pièce de résistance” - penita de 18 carate - sunt toate placate cu aur roz.”

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea