Social

#Servicii Funerare #pompe funebre

De ce avem nevoie de ajutorul unei firme in momentul unui deces

 

Trecerea in nefiinta a unei persoane dragi este un eveniment foarte nefericit dar care, din pacate, se intampla fiecaruia dintre noi la un moment dat de-alungul vietii, este greu de acceptat si de asemenea o grea incercare. De aceea, firma noastra de pompe funebre va sta la dispozitie cu servicii complete, prestate cu seriozitate, profesionalism si empatie. Ne pare extreme de rau pentru pierderea dumneavoastra, dar in aceste momente grele va suntem alaturi si va puteti baza pe noi.

Telul nostru este sa va acordam putinul timp pe care il mai aveti la dispozitie pentru a va lua ramas bun de la persoana draga si sa lasati grijile funeraliilor in seama firmei noastre de pompe funebre. Compania noastra va ofera atat ajutor in alegerea celor mai bune produse si servicii, dar si asistenta in organizarea evenimentului, astfel incat toate reglementarile legale in vigoare sa fie respectate, alaturi de obiceiurile si traditiile crestine.

Pachetul nostru funerar standar contine: sicriu complet echipat (lenjerie sicriu matlasata din saten, perna, orar mare, orar mic, panza de fata, voal, capitonaj capac sicriu), servicii de pompe funebre complete (doctor constatare deces care elibereaza certificatul de constatare a decesului, doctor imbalsamare, recuperarea decedatului de la domiciliu, toaletarea decedatului la sala de pregatire special amenajata, imbalasamarea decedatului la sala special amenajata, depunerea decedatului la frigider conform noii legi, asezarea decedatului in sicriu), parastas (doua prosoape mari, albe, preot si dascal, doua lumanari groase, pachete alimentare). Pachetul funerar standard plus contine de asemenea curcea precum si inscriptionarea acesteia. Pachetul funerar Spital Standar va ofera si transportul decedatului la spital si la capela. Pachetul funerar minim contine doar sicriul echipat complet, serviciile de pompe funebre, transportul decedatului la capela si actele necesare pentru inmormantare. Pachetul funerar domiciliu/azil contine sicirul complet echipat, doctor constatare deces care elibereaza certificatul de constatare a decesului, doctor imbalsamare, recuperarea decedatului de la domiciliu, toaletarea decedatului la sala de pregatire special amenajata, imbalasamarea decedatului la sala special amenajata, depunerea decedatului la frigider conform noii legi, asezarea decedatului in sicriu, transportul precum si pachete alimentare. Pachetul funerar domiciliu/azil plus are de asemenea o serie de facilitate in plus fata de pachetul funerar domiciliu/azil.

Firma noastra asigura transport funerar in Bucuresti cat si in tara. Putem asigura transport funerar oriunde in Romania cat si la capela sau la cimitir.

In cazul in care va confruntati cu un deces in familie sau al unei persoane dragi va recomandam sa apelati la serviciile unei firme de pompe funebre. Daca nu v-ati mai intalnit pana acum cu o asemenea situatie nefericita, trebuie sa stiti ca sunt o serie de lucruri de rezolvat, intr-un timp scurt. Din dorinta de a va ajuta firma noastra va pune la dispozitie servicii funerare complete pentru a trece mai usor peste aceste momente si a va facilita procesul de vindecare.

Va putem oferi servicii de transport de cea mai inalta calitate, acesta indeplinind toate standardele impuse. Firma noastra se ocupa atat de transport funerar in Bucuresti cat si din/in alte orase din Romania si chiar intreaga Europa.

Procedurile de transportare a decedatilor presupune transport in conditii excelente atat din punct de vedere igienic, sanitar, cat si legal. Firma noastra de pompe funebre va pune la dispozitie autospeciale funerare, autoturisme autorizate si omologate in baza legislatiei legale aflate in vigoare.

De asemenea asiguram servicii de repatriere pentru persoanele decedate in strainatate cat si a persoanelor straine decedate in Romania. Oferim transport international cu autospeciale funerare,transport aeronautic international precum si acte necesare pentru repatriere.

Reprezentam una dintre cele mai profesionaliste firme de pompe funebre ne ocupam, de asemenea si cu repatrierea decedatilor in straintate. Va oferim servicii de top, iar experienta noastra de mai mult de 15 ani in domeniul pompelor funebre este un criteriu important care va poate reasigura de faptul ca suntem profesionisti cu fiecare client care ne cheama in ajutor.Firma noastra de pompe funebre detine contracte peste tot in lume, de la Statele Unite ale Americii pana in Europa, deci procesul de repatriere se poate efectua in mai multe tari, atat prin transport terestru cat si aerian.

Firma noastra de pompe funebre este formata numai din angajati profesionisti se va ocupa de toate demersurile repatrierii dupa ce ne-ati adus la cunoastere toate informatiile necesare legate de corpul neinsufletit, noi oferindu-va, totodata, consultanta in legatura cu produsele si serviciile care v-ar fi de folos.

Firma noastra de pompe funebre ”Funerara Rainbow Dorobantu” se ocupa de toate detaliile si de toate dorintele clientilor nostrii .Cei 15 ani de experienta in domeniu ne-au ajutat sa ne perfectionam si ne recomanda ca specialisti in domeniu. Suntem alaturi de dumneavoastra si dorim sa va facilitam experienta pentru a fi cat mai putin neplacuta, oferindu-va consiliere in legatura cu pachetele noastre, produsele noastre de calitate de top, dar si sfaturi care sa va ajute sa treceti peste acest eveniment neplacut si sa va faca sa ajungeti la concluzia ca persoana draga s-a dus intr-un loc unde si-a gasit pacea.

Sicriul este unul dintre produsele de baza deoarece si costul repatrierii se calculeaza in functie de dimensiunea si de materialul acestuia. Deoarece cu acesta se va face transportarea persoanei decedate.

Serviciile noastre includ toaletarea si imbalsamarea decedatului, manipularea acestuia, precum si asigurarea de produse necesare unei inmormantari. De asemenea, va putem pune la dispozitie personal medical autorizat in vederea constatarii decesului, imbalsamarii si in vederea eliberarii documentelor necesare.

Firma noastra de pompe funebre asigura consultanta gratuita NON STOP pentru a oferi informatiile si sfaturile necesare tuturor persoanelor, intr-o astfel de situatie precum decesul.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea