Social

#barbati fericiti #activitati barbati #legaturi sociale

De ce au nevoie barbatii pentru a fi cu adevarat fericiti

Pentru a fi cu adevarat fericiti, barbatii au nevoie de cel putin doua iesiri saptamanale cu prietenii, arata un studiu realizat recent de un profesor de psihologie de la Universitatea Oxford.

Astfel, potrivit rezultatelor cercetarii, sanatatea si fericirea barbatilor sunt vizibil imbunatatite daca acestia se intalnesc cu patru dintre prietenii lor cel putin de doua ori pe saptamana.

Printre cele mai populare activitati care ii fac fericiti pe barbati in cadrul acestor intalniri se numara sportul, discutiile, glumele si iesirile la bere.

Asadar, barbatii care reusesc sa isi mentina legaturile sociale nu doar ca sunt mai fericiti, ci si foarte sanatosi, ei reusind sa isi revina mai repede dupa o boala si sunt si mai generosi decat cei care nu fac acest lucru.

Cu toate acestea, realitatea este cu totul alta. Doi barbati din cinci recunosc ca se intalnesc cu prietenii o data pe saptamana, in timp ce altii au probleme in a-si intalni prietenii chiar si o singura data pe saptamana, potrivit "Daily Mail".

Sursa foto: blog.domainname.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea