Boli

# presedintele companiei moderna # incredere vaccin #oameni #moderna #vaccin

De ce au ajuns oamenii sa nu aiba incredere in vaccinul anticovid. Presedintele companiei Moderna a spus adevarul

Oamenii din intreaga lume au fost foarte sceptici in ceea ce priveste eficacitatea, dar si efectele adverse ale vaccinurilor anticovid. Faptul ca au fost create intr-un timp scurt, dar si numeroasele informatii despre reactiile adverse pe care le-ar determina acestea au facut ca multi oameni sa refuze vaccinarea. Din pacate, pandemia de coronavirus nu poate fi oprita decat prin imunizare masiva, avertizeaza specialistii si medicii din toata lumea. Romania este in prezent intr-o situatie dezastruoasa, iar decesele din tara noastra au crescut alarmant.

 

Fondatorul companiei farmaceutice, Noubar Afeyan, a subliniat ca doar o conducere care nu mai alimenteaza incertitudinea ar putea opri confuzia din randul populatiei.

”Au existat prea multe informatii fara nicio baza, in special pe retelele de socializare. Mai mult, in fata unei amenintari precum Covid, nici macar guvernele nu au fost pregatire si si-au dat informatii diferite si deseori contradictorii.

Confuzia poate fi oprita de o conducere care nu alimenteaza incertitudinea, dar tot ceea ce s-a intamplat nu era previzibil”, a spus presedintele companiei farmaceutice care a produs serul pe baza de ARN mesager, despre refuzul oamenilor de a se vaccina, potrivit Mediafax. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare