Social

#universitatea politehnica bucuresti #absolventi #ecaterina andronescu

De ce a mototolit si calcat Ecaterina Andronescu doua bancnote in fata absolventilor de Politehnica

Ecaterina Andronescu , rector la Universitatea Politehnica din Bucuresti, a vrut sa-i invete pe absolventi o lectie importanta. Afla de ce a mototolit si calcat Ecaterina Andronescu doua bancnote la ceremonia de absolvire UPB.

In cadrul discursului tinut la ceremonia de absolvire de la Sala Palatului, rectorul UPB, Ecaterina Andronescu, a scos doua hartii, de 1 leu si de 100 lei, si a intrebat audienta daca le vrea.

Sala a raspuns in cor "Daaa!" si dupa ce fostul ministru al Educatiei a mototolit si calcat in picioare bancnotele.

"De ce le-ati vrut? Pentru ca ele au valoare. Chiar daca uneori viata ne mai mototoleste, chiar daca uneori suntem si calcati in picioare, sa nu uitati ca ramane valoarea pe care o aveti si sa faceti cinste acestei valori", le-a spus Ecaterina Andronescu proaspetilor ingineri.

Absolvent de Automatica la UPB, Cristian Tudor Popescu a vorbit si el studentilor. Jurnalistul i-a intrebat daca ar mai fi vrut bancotele rupte si raspunsul nu a mai fost un "da" unanim.

"Asta e problema in Romania, faptul ca valorile nu sunt doar mototolite si calcate in picioare, ele pot fi si rupte in bucati", a explicat Cristian Tudor Popescu, citat de Gandul.info.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea