Social

#Black Friday 2021 #reduceri Black Friday #black friday #reduceri #aspirator #irobot

De Black Friday, fa-ti cadou un aspirator robot iRobot

A sosit din nou acea perioada din an in care toti suntem cu ochii pe reducerile de Black Friday, sperand sa ne putem cumpara produsele mult visate. De la carti si cosmetice pana la electrocasnice si electronice, ofertele de Black Friday sunt deja pregatite de magazine, astfel ca merita sa te gandesti din timp la ceea ce iti doresti sa achizitionezi. Iar daca vine vorba de dorinte, e bine sa stii ca Black Friday aduce reduceri atractive si pe iRobot.ro.

 

Ce reduceri gasesti pe iRobot de Black Friday

Curatenia este esentiala in orice locuinta si oricine si-ar dori ca totul sa decurga mai simplu, fara efort. Daca iti doreai de mult sa iti achizitionezi un aspirator performant sau un mop cu adevarat eficient, a sosit momentul sa profiti de reducerile oferite exclusiv online de pe  iRobot.ro. Vei gasi aici atat aspiratoare robot, cat si mopuri robot, gata sa iti faca viata mai usoara si sa iti daruiasca mai mult timp pentru tine si pentru lucrurile care conteaza cu adevarat. 

Cel mai bun moment din an in care sa investesti intr-un aspirator robot este Black Friday: in perioada 12.11.2021 – 30.11.2021, pe site-ul iRobot.ro te asteapta reduceri importante la gama de aspiratoare robot Roomba, precum si la mopurile inteligente Braava. Promotia este valabila in limita stocurilor disponibile. Iata doar cateva exemple de oferte:

Aspiratorul robot Roomba ®️i7 – de la 3199 lei, redus la 1999 lei. Poti opta si pentru varianta Roomba ®️i7+, dotata cu statia Clean Base™. O gasesti de Black Friday cu 3499 Lei.

Aspiratorul robot Roomba®️i3 – de la 2199 lei, redus la 1499 lei. Poti alege si modelul Roomba i3+, care are in dotare statia Clean Base™, cu ajutorul careia robotul se goleste singur in statie, iar murdaria este trasa in saci care capteaza chiar si cele mai mici particule de praf. De Black Friday pe iRobot.ro, Roomba i3+ poate fi cumparat la pretul de 2699 Lei. 

Mopul robot Braava Jet®️M6 - de la 3299 lei, redus la 1999 lei.

Acestea sunt doar o parte dintre oferte, insa pe iRobot.ro vei gasi promotiile integrale.

De ce merita sa investesti intr-un robot aspirator Roomba

Poate ca ai deja un aspirator de calitate, insa daca nu ai folosit inca un Roomba de la iRobot.ro, nu stii cat de simpla si placuta poate fi curatenia. Tot ce ai de facut este sa ai incredere in aspiratorul robot si sa-l lasi sa faca toata treaba, in timp ce tu te poti relaxa. Iata ce avantaje au aspiratoarele robot Roomba:

Pot fi controlate si de la distanta, prin aplicatia mobila iRobot Home. Ai posibilitatea de a porni robotul atunci cand nu esti acasa, pentru ca atunci cand revii totul sa fie deja curat.

Te ajuta sa consumi mai putina energie facand curat si sa iti aloci timpul respectiv pentru alte lucruri care conteaza cu adevarat.

Sunt compatibile cu Alexa si Google Assistant, astfel incat poti da indicatii vocale cu privire la pornirea sau oprirea robotului, la zonele care trebuie curatate sau la programarea urmatoarei sesiuni de curatenie.

Sunt dotate cu filtre de inalta tehnologie, ce absorb particulele alergene, ceea ce le face perfecte pentru persoanele care sufera de alergii sau de astm.

Sunt ideale pentru a te scapa de parul si mizeria lasate de animalele de companie.

Modelele Roomba+ sunt dotate cu statia Clean Base™*, ceea ce inseamna ca aspiratorul se goleste singur in statie, iar tu trebuie doar sa golesti sacul odata la cateva saptamani, simplu si fara sa te murdaresti.

Descopera mai multe despre produsele aflate la promotie pe iRobot.ro

Despre aspiratoarele robot Roomba se pot spune multe, insa ne vom limita la a-ti oferi cateva informatii bine de stiut despre cele trei produse pe care ti le-am prezentat anterior. Pentru a afla si caracteristicele altor produse din gama, intra pe iRobot.ro si vei gasi toate detaliile de care ai nevoie.

Aspiratorul robot Roomba®️i3 – redus la 1499 lei

Datorita functiei Imprint™ Link, aspiratorul poate comunica cu robotul mop Braava Jet M6. Roomba®️. i3 curata spatiile din toata casa si aspira perfect de-a lungul peretilor, in jurul mobilierului si sub acesta, astfel incat niciun colt sa nu scape necuratat. Sistemul de curatare in 3 etape foloseste perii de cauciuc duble pentru suprafete multiple si are astfel o putere de aspirare de 10 ori mai mare.* decat  sistemul de curatare pentru seria Roomba® 600.

Aspiratorul robot Roomba ®️i7 - redus la 1999 lei

Este ideal pentru pardoseli dure si covoare. Recunoaste fiecare camera in parte, oferind control total in alegerea si planificarea zonelor de aspirat. De exemplu, daca vrei sa cureti o anumita zona, alege portiuni mici in cadrul camerelor, pe care fie sa le curete, fie sa le evite. Poti alege, de asemenea, ce camere vrei sa fie curatate. 

Aspiratorul robot Roomba ®️i7+ - redus la 3499 Lei

Sacul de unica folosinta din interiorul statiei Clean Base™* poate retine chiar si 30 de cosuri de gunoi ale robotului. Designul practic impiedica praful si murdaria sa se imprastie atunci cand manipulezi sacul. Roomba® i7+ dispune de o navigatie inteligenta cu senzori de mare precizie cu ajutorul carora recunoaste obstacolele si poate crea o harta a podelei.

Mopul robot Braava Jet®️M6 - redus la 1999 lei

Este ideal pentru curatarea pardoselilor dure. Datorita maparii inteligente, robotul invata sa distinga fiecare camera in parte. Imprint® Smart Mapping te ajuta sa alegi unde si cand vrei sa curete mopul, iar cu ajutorul functiei Keep Out Zones ii poti indica exact ce sa evite.

Un aspirator robot iti poate face viata mai frumoasa, ajutandu-te sa tai de pe lista de activitati zilnice timpul alocat curateniei si sa te bucuri mai mult de hobby-urile tale. Profita de reducerile de Black Friday de pe iRobot.ro si cumpara-ti ajutorul de care ai nevoie pentru o curatenie desavarsita fara efort.

FOTO: irobot.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea