Social

#promotii black friday #black friday #Black Friday romania # oferte black friday

De Black Friday, BLT.ro ofera cadouri, premii si reduceri de pana la 75% la zeci de concerte!

Cum a mai ramas foarte putin timp pana la weekendul cu cele mai multe reduceri din an, iata ca si BLT.ro isi anunta participarea la mult asteptata campanie! In weekendul 22-24 noiembrie 2013 toti cei care vor comanda bilete la concerte/spectacole/piese de teatru de pe www.BLT.ro vor beneficia de preturi reduse cu pana la 75%! Ba chiar mai mult, toti cei care comanda bilete in aceasta perioada, vor avea sansa sa castige premii ce constau in bilete la concerte, spectacole, piese de teatru si intalniri cu membrii trupei Scorpions sau cu celebrul tenor Jose Carreras!

Pentru ca BLT.ro doreste intotdeauna sa-si rasplateasca clientii, de Black Friday, in afara de reducerea de pana la 75% la toate biletele evenimentelor prezente pe site, le va oferi clientilor si o multime de premii! Acestea vor fi acordate prin tragere la sorti din trei in trei ore! Astfel, oricine comanda in perioada 22-24 noiembrie 2013 un bilet de pe www.BLT.ro, intra automat in tragerea la sorti pentru castigarea unuia din premiile puse in joc. Cei ce comanda online pot castiga bilete la concerte, spectacole, piese de teatru si Meet&Greet-uri cu artistii ce vor concerta in aceasta iarna in Romania! Pentru toate comenzile, plata poate fi facuta prin card sau ramburs, in ambele cazuri livrarea facandu-se la domiciliu, prin curier!


Ce premii poti castiga de Black Friday?

Bilete la concertele Scorpions, Jose Carreras, Demis Roussos, Rockstadt, Dulce Pontes, Lord Of The Dance, Live Da Buni, Madrigal, Divna, Gala OVO, la piesele de teatru Ma Mut La Mama, Straini In Noapte, Radu Beligan, tricouri si CD-uri semnate de trupa Led Apple, Meet&Greet-uri cu Scorpions si Jose Carreras! Lista completa de premii si orele de extragere vor fi afisate pe www.BLT.RO.

BLT.ro este unul dintre cele mai importante site-uri care vand bilete la teatru, concerte si spectacole, reusind de-a lungul celor aproape 7 ani de existenta mai multe premiere: livrarea biletelor in maxim 18 ore de la lansarea comenzii, dezvoltarea unui call center deschis nonstop, posibilitatea de a achizitiona bilete prin cardul de credit cu plata in 12 rate, ghid video implementat pe site care arata pas cu pas cum se poate achizitiona un bilet...

Daca iti plac reducerile si promotiile, vrei sa cumperi un bilet la un concert si nu te-ar deranja nici sa castigi o intalnire cu trupa Scorpions sau cu Jose Carreras, intra de Black Friday pe www.BLT.RO (in weekendul 22-24 noiembrie 2013) si ai sansa sa faci o economie de 75% si sa castigi si unul din zecile de premii care te asteapta!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea