Social

#energie termica #radet #caldura

De azi, RADET furnizeaza energie termica

Bucurestenii vor avea caldura in apartamente incepand de azi, anunta RADET. Acestia au decis sa furnizeze agent termic catre populati, din cauza temperaturilor scazute din ultimele zile.

 

In lege este prevazut ca daca timp de trei nopti la rand temperaturile scad sub 10 grade, furnizorii de energie termica au obligatia de a trimite caldura catre persoanele racordate, potrivit fanatik.ro.

"Caderea brusca a temperaturii ne-a determinat sa insistam sa porneasca incalzirea orasului mai devreme. Discutam de Bucuresti. in toate orasele e valabil. Noi insistam ca sa pornim acum. Se pare ca toata lumea a ramas convinsa ca bransarea in Bucuresti a Grozavestiului se face luni dimineata, deci prima intrare masiva a caldurii in retele", a declarat Tudor Popescu, expert energie.

Reprezentantii RADET au mai declarat ca doreau sa inceapa livrarea de agent termic de sambata insa dispeceratele nu erau pregatite.

Sursa foto: brasovevents.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea