Social

#prognoza #ploi #averse #grindina

De astazi, vremea se raceste in toata tara

Incepand de astazi, vremea se va raci treptat in aproape toata tara, in special in jumatatea de vest a tarii, insa valorile termice vor fi normale pentru aceasta perioada, potrivit datelor Administratiei Nationale de Meteorologie.

De asemenea, de astazi isi vor face aparitia si aversele, care vor avea caracter torential, izolat va cadea grindina, iar cantitatile de apa vor depasi chiar si 20-25 l/mp, in special la munte. Temperaturile maxime vor fi intre 15-16 grade in Dealurile Banatului, 27-28 de grade in Baragan, Podisul Moldovei si al Dobrogei.

In centrul, sudul si estul tarii, gradul de instabilitate atmosferica va fi in crestere, astfel ca in prima parte a noptii vor fi innorari temporare si descarcari electrice.

In zilele urmatoare, vremea va continua sa se raceasca. Maine, in vestul, nordul si centrul tarii, maximele vor pleca de la 14 grade si vor ajunge pana la 20 de grade. In celelalte regiuni, temperaturile vor ajunge la 25 de grade, valori normale pentru aceasta perioada.

Miercuri, vremea va fi usor mai rece in regiunile intracarpatice, in restul tarii nivelul termic va normal pentru aceasta perioada, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 grade si 25 de grade, local facandu-si prezenta si aversele.

Sursa foto: ziarulatac.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea